Fotoreportáž: Žofín v peřině
Žofín, 8. února. FOTO: Daniela Řeřichová

Fotoreportáž: Žofín v peřině

11. 2. 2021

Tak dlouho jsem loudila u sv. Petra, až se slitoval a nebeskou duchnu roztrhl i nad Prahou.

Stačila hodinka k zachycení sněhové nadílky v úseku od Jiráskova mostu k Národnímu divadlu.

Takové bylo pondělí 8. února LP 2021.

Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Danielo, moc pěkné fotky, perfektní kompozice. Třeba nám v lepších časech vyjde krom babiččiny cestičky i Žofín.
Alena Vávrová
Moc pěkné, tahle místa pod sněhem vidím asi poprvé v životě, fotky parádní, dík!
Soňa Prachfeldová
Ta bílá peřinka všemu sluší, moc hezké fotky.
Daniela Řeřichová
Co takhle si udělat dámskou jízdu na Žofíně, až bude líp?☺
Dana Puchalská
Danielo, udělala jsi opravdu velikou radost jedné Pražandě.
Alena Tollarová
Já jsem na Žofíně snad nikdy nebyla :( Přiznám se, že jsem měla v plánu tento týden se do Prahy vypravit, už mě svrbí ... ale když se roztrhla ta duchna, nějak mě to přešlo a raději se podívám na fotky.
Daniela Řeřichová
Děkuji mockrát za milé komentáře. Sluníčko by prospělo nám i fotkám.
Vladislava Dejmková
Moc hezké fotky Danielo. Na Žofíně jsem byla naposledy před rokem, to byl samozřejmě beze sněhu. i já se tetelím, když u nás trochu sněhu napadne a zároveň vysvitne sluníčko. To hned běžím fotit.
Věra Ježková
Danielo, fotky z míst mně velmi blízkých mě potěšily. :-)
Eva Mužíková
Když se to umí, krásu zimy je možné zachytit i ve městě. Také mi občas je líto, že na mých fotkách chybí místa ozářená sluníčkem, které fotku jaksi pozvedne. Ale jak píše Martina, .. trochu skromnosti nikdy neškodí..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?