Foto: autorka
Únor bílý, pole sílí
11. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
11.2.2021 13:40
Sni díky za hezký článek doplněný hezkými zimními fotografiemi. Také se umím radovat z obyčejných maličkostí. Myslím že v našem věku to tak má většina. Naposled jsem se radovala včera, že své srdce mám zdravé. V tomto případě se ale asi o maličkost určitě nejedná, vždyt srdce je něco jako motor ve strojích. Pokud nejede, tak je to špatné......
Alena Vávrová
11.2.2021 12:15
Opět moc pěkný, jímavý článek a ještě hezčí zimní fotky. Čumáčkové si užili ňuchání do sněhu.
Vladislava Dejmková
11.2.2021 12:14
Soňo souzním s myšlenkami v tvém příspěvku. Tahle doba mě dovedla k tomu, že jsem se naučila odpočívat a vnímat i obyčejné věci každodenního života jinýma očima. Dnes ráno u nás obloha hrála nádhernou kombinací barev šedé a modré, do toho všude bílý sníh. Byla to neobvyklá podívaná, od které jsem nemohla odtrhnout oči.
Soňa Prachfeldová
11.2.2021 11:34
Děvčata asi potřebujeme lázně na nervy. Díky za milé komentiky. Když vyjedu bez mobilu, tak se pro něj vracím. Dřív to takové nebylo. Vašku díky u nás v rodině je také samý Václav - otec, syn /brácha/ Vašek, vnuk Venous.
Eva Mužíková
11.2.2021 11:18
Soni, to znám a jsem asi větší poděs než ty. Jelikož na mého syna bylo vždy stoprocentní spolehnutí, také mne jednou hrozně vyděsilo, když se podle úmluvy nezastavil, nezavolal, nebral telefon.. To by bylo na dlouhé psaní, jaké scénáře se mi honily hlavou a co jsem vše podnikla / PČR, nemocnice, kolegové z jeho pracoviště..... / Dokonce jízda 25 km k němu domů do Liberce v obavě o jeho psa, aby nezůstal v bytě sám..../.. Když mi otevřel místo radosti jsem myslela, že ho přerazím. Na domluvu zapomněl, telefon měl v autě, doma měl služební, ten mu stačil !!! Malé děti, malé starosti, velké děti občas i velké starosti..Nádherné fotky..
Naděžda Špásová
11.2.2021 10:48
Soni, hlavní je, že se nic nestalo. Pejsci si krásně užívají sníh, náš ho moc rád nemá. Nejvíc mu vadí ta hnusná sůl, ta u vás není. Fotky jsou super. :-)
Václav Soukup
11.2.2021 10:10
Přečetl jsem si Váš hezký článek a " blbá " dopolední nálada hned zmizela. Díky !
Hana Nováková
11.2.2021 09:49
Nejhorší smrt je z vyděšení, ale to se občas stává. Člověk se rychle rozhodne a co pak? Hezky napsané, procítěné, krásné fotky, díky.
Marie Měchurová
11.2.2021 09:29
Hezké napínavé povídání. Fotky jsou moc krásné, i když nějaké studené - asi to bude tím sněhem. Přesto mě zahřály u srdce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA