foto autor
Litoměřice v proudu času
13. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarka Vitekova
15.11.2021 12:51
Zdravím, Litoměřice je moc hezké malebné městečko a jsem jen ráda, že jsme se sem přestěhovali. Přes: stehovanikoruna
stehovani-litomerice jsme se přestěhovali opravdu velmi rychle a bylo to naše nejlepší rozhodnutí.
Jarka Vitekova
15.11.2021 12:51
Zdravím, Litoměřice je moc hezké malebné městečko a jsem jen ráda, že jsme se sem přestěhovali. Přes: stehovanikoruna.
cz/stehovani-litomerice/ jsme se přestěhovali opravdu velmi rychle a bylo to naše nejlepší rozhodnutí.
Jarka Vitekova
15.11.2021 12:49
Zdravím, Litoměřice je moc hezké malebné městečko a jsem jen ráda, že jsme se sem přestěhovali. Přes: stehovanikoruna.cz/stehovani-litomerice/ jsme se přestěhovali opravdu velmi rychle a bylo to naše nejlepší rozhodnutí.
Jarka Vitekova
15.11.2021 12:49
Zdravím, Litoměřice je moc hezké malebné městečko a jsem jen ráda, že jsme se sem přestěhovali. Přes: https://stehovanikoruna.cz/stehovani-litomerice/ jsme se přestěhovali opravdu velmi rychle a bylo to naše nejlepší rozhodnutí.
Soňa Prachfeldová
14.2.2021 07:52
Litoměřice mám moc ráda, jsou krásné , posazené v nádherném kraji. Snad kazdym rokem jsem se zúčastňovala Mezinárodních výstav psů, také výstavy Zahrada Čech jsou pověstné. I v divadle jsem byla, parkány neopomenu navštívit. Je tam prostě krásně. Fotky o tom vypovídají.
Dana Puchalská
14.2.2021 00:35
Honzo,co nám napsat,abych se "neopičila" po předchozích příspěvcích? Aha,už vím... Paráda, parádní město a krásné fotky.Proto Ti děkuju.
Alena Vávrová
13.2.2021 23:44
Litoměřice jsou mi hodně blízké, byla jsem tam mnohokrát. Vozili jsme tam tchyni na návštěvy známých, jezdili na Zahradu Čech, ml. brácha a nejst. syn tam vojákovali a ml. sestra studovala na peďáku. Máš moc krásné fotky. Dík za sdílení.
Eva Mužíková
13.2.2021 21:39
Jendo, Litoměřice znám jen z návštěv Zahrady Čech a občasného hledání útěkářů z našeho výchovného ústavu. Díky Tvé nádherné prezentaci a článku jsem t.zv: " více v obraze".
Marie Faldynová
13.2.2021 21:18
Litoměřice jsou od nás daleko, ale za návštěvu by stály! Díky za zajímavý článek a krásné fotky!
Dana Divišová
13.2.2021 20:56
Litoměřice jsou moc hezké město. Líbí se mi pohled z Parkán. Děkuji za fotky a zajímavé povídání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA