FOTO: Věra Ježková
Löwitův mlýn v Praze
16. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
16.2.2021 09:10
Věrko, ty jsi objevitelka míst v Praze, která vůbec neznám. Fotky parádní. :-)
Daniela Řeřichová
16.2.2021 08:40
Věro, děkuji za zajímavé informace, o tomto objektu jsem nic nevěděla.
Martina Růžičková
16.2.2021 08:37
Věro, díky za informace o této zajímavé a vskutku malebné budově. Zrovna včera jsme šli procházkou okolo. Měla jsi nádherné počasí na focení, fotky jsou parádní. Moc jsem si prohlížení užila.
Zuzana Pivcová
16.2.2021 08:26
To je tedy něco, blízko Libeňského zámečku a já jsem tam nikdy nebyla. Děkuji za inspiraci.
Vladislava Dejmková
16.2.2021 07:51
Také mám ráda podobná místa, teď mám dost času je objevovat. A často si pak dohledám historii místa a objektu a docházejí mi souvislosti. V Praze takových míst bude určitě hodně, u nás v Hradci to už mám za tu dobu covidu dost prochozené. Ale ještě mně zbývá jeden zajímavý objekt, o kterém bych chtěla napsat. Jenže je za plotem a zatím jsem se k němu nedostala blíž, abych ho mohla vyfotit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA