Roman Prymula už není poradcem premiéra Babiše. FOTO: FTV Prima, CC BY 3.0, /commons.wikimedia.org
Prý mula by se chovala lépe než Prymula
18. 2. 2021Předseda vlády Andrej Babiš ukončil spolupráci s Romanem Prymulou poté, co jej novináři vyfotili v hloučku fandů fotbalové Slávie, ačkoliv pár hodin předtím ordinoval Česku tvrdý lockdown.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
19.2.2021 11:08
Evo, pozdě bycha honiti, ale jinak, fakt dobrá přihrávka na smeč :-) :-) :-)
Eva Mužíková
19.2.2021 10:44
Znám dobře hospodářská zvířata, ale s neukázněným volem jsem se nikdy nesetkala. Takže to přirovnání mi nic neříká..... také jsem neměla článek, ani některé příspěvky číst..... Už se stalo, pokračovaní dál beze mne. Určitě se zde plodná diskuse rozjede, nebo že by jen monolog??? Pane Nebuželský, mluvíte mi z duše, děkuji Vám.
Věra Ježková
19.2.2021 10:41
Pane Vácho, v zásadě s vámi souhlasím, ale nelíbí se mi ta zvířecí přirovnání.
Věra Ježková
19.2.2021 10:41
Pane Vácho, v zásadě s vámi souhlasím, ale nelíbí se mi ta zvířecí přirovnání.
Václav Soukup
19.2.2021 10:10
V tomhle případě se musím pana Prymuly zastat ! UEFA dala k tomuto experimentu " zelenou ",
protožeje třeba hledat cesty, jak s covidem žít ! Neustálé zákazy výsledky nepřinesly !
Jitka Caklová
19.2.2021 09:45
A o tom to celé je, "já si mohu říci to svoje a vy držte hubu a krok". :-) :-)
Jitka Caklová
19.2.2021 09:41
Když není nutné reagovat, pane Antoníne, tak proč reagujete na mě? Proč si nemyslíte svoje, neděláte podle vlastního rozumu a nekoukáte, kdo sedí vedle Vás, a co na to on.
Věra Lišková
19.2.2021 09:23
Nejdříve něco vyhlásit a vzápětí se chovat opačně, již podruhé. Je to komik.
Antonín Nebuželský
19.2.2021 09:07
Ale není nutno na to reagovat, paní Jitko. Tohle se snaží pan Vácha Navodit. Normální člověk si myslí svoje, a taky dělá podle svého rozumu, k tomu nepotřebuje koukat kdo sedi někde na fotbale. Nějak jsem se rozpovídal. Pardon:-)
Jitka Caklová
19.2.2021 08:56
Myslíte, že je jim co závidět? Každý sám nejlépe ví v čem je zainteresovaný a to že druhý v tom vidí, jen to že káží vodu a pijí víno, je to závist?, já si to nemyslím. Nahoře dělají politiku, protože vědí a dole se kvůli tomu hádají, protože nevědí. A to je právě to, co ti nahoře ke svému vládnutí potřebují.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA