Páteční den jak vyšitý
Foto: autorka

Páteční den jak vyšitý

20. 2. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Když se daří, tak se daří. Člověku postiženému se možná trochu uleví, když se svěří. A ti svěření jsou zase rádi, že v tom nejsou sami. My jsme pěkně ťukli pravým zrcátkem v pondělí :) Hlavně že jsme zdraví!
Jan Zelenka
Takové dny nebývají obvykle často. Na maléry by si člověk měl zvyknout. Já je mám ale až příliš často. Zvykám si těžko.
Dana Kolářová
Soňo, tak už jen samé pěkné a příjemné dny ve zdraví.
Jana Šenbergerová
Soni, ať je příští pátek vyšitý hezčími bavlnkami a povede se ti začátkem března využít couvajícího měsíce ke své spokojenosti. Tu skleničku vyzkouším. :-)
Jaroslava Handlová
Soňo, když se „zadaří". tak to nemá chybu. Ale příroda to zase hodí zpátky do normálu a život běží dál s úsměvem. Budu dělat pokusy, zda sůl funguje :-)
Zdenka Soukupová
No, není vždycky posvícení. Soňo, zasmála jsem se. Já vím, že není hezké smát se cizímu neštěstí, ale když jste to tak hezky napsala.... A fotky jsou fakt krásné.
Irena Mertová
Po sérii nepříjemností by měla přijít série zas dobrého :-). Ať se ti daří! Hezké fotky...
Jana Kollinová
Je až neuvěřitelné, jak mě pozitivně ovlivňuje prohlížení fotografií pořízených íčkaři při jejich procházkách přírodou. Děkuji všem, kteří sdílejí své "lovy beze zbraní". :-)
Věra Ježková
Soni, s tou negativní energií to zkusím. Hezké fotky.
Elena Valeriánová
Den blbec, taky bych mohla povídat a kdo ne? Tvůj článek a fotky mě pěkně naladily na veselé ranní vstávání. Soni a prozradím ti jen tobě pěkně potichu: i u nás měsíc pořád jen dorůstá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%