Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Zelenka
21.2.2021 18:57
Rukavice jsem měl v této zimě pouze dvakrát. Vidím, že dokážeš napsat text na cokoli. Pěkné, Věrko!
Eva Mužíková
21.2.2021 18:29
Obdivuji každého, kdo dokáže na zdánlivě nezajímavou věc vytvořit příběh. Povedené Věrko. Já jsem v zimě rukavicová, mám jich několik látkových. Troje černé, jedny béžové, jedny modré a fialové, jedny červené a šedo černé... Ale stejně pořád nějaké hledám. na práci venku na zahrádce ráda používám takové látkové impregnované... V Alpine Pro jsem si jednou koupila krásné, měkoučké za 860,-Kč!!! To abych je měla k té nové červené bundě. Po jednou použití jsem je darovala snaše, bylo mi v nich zima!!! No, nekup to..:(((
Martina Růžičková
21.2.2021 18:23
Fajn 50 slov o tvém vztahu k rukavicím. Já si moc cením, že na nové zimní bundě je součástí rukávu návlek na ruku bez prstů, který drží za prostrčený palec. Bezva řešení pro foťák i jiné aktivity. Na ruce není tak velká zima, ale prsty jsou volné. Na úklid jsem byla donucena rukavice začít nosit, protože mi jinak ruce popraskaly do krve :-(.
Jaroslava Handlová
21.2.2021 17:19
Já mám ruce zmrzlé i v rukavicích. To věčné sundávání - nandávání mě také obtěžuje. Ale Tvoje pojetí problému mě docela rozehřálo, díky za humor.
Věra Ježková
21.2.2021 15:26
Děkuji vám za hezké ohlasy. Při klouzanicích ruce v kapsách nemám, udržuji jimi balanc. V rukavicích bych ani neotevřela pouzdro foťáku, natož abych zmáčkla spoušť, neřku-li zazoomovala. Myslím, že zimě ještě není konec. Nejvíc mi ruce mrznou občas doma. To je nahřívám nad kamny, nebo si na ně sednu. :-)
Zdenka Soukupová
21.2.2021 14:16
Věro, hezké a v dnešní době pravdivé. Někdy by byla opravdu potřeba alespoň jedna ruka navíc.
Marie Seitlová
21.2.2021 13:37
Rukavice mám vždy v kapse každé bundy nebo kabátu. Horší je to při práci na zahradě, vždy s nimi vyjdu. Pak mi zavazí a sundám je, ruce špinavé a hledám kde jsem je sundala. Nevím proč je na zahradu beru.
Irena Mertová
21.2.2021 13:03
Aleno, dobrý nápad, že jsi okomentovala též 50 slovy... :-)
Alena Tollarová
21.2.2021 11:38
Rukavice mám v kapsách všech bund. Střídavě je nasazuji a zase stahuji. Ruce svírající fotoaparát mě totiž zebou. Zvlášť ukazováček na spoušti. Někdy mráz i zaleze za nehty. To pak přijde vhod nejen rukavice, ale též kapsa. Foťák zplihle visí na krku, zahálí. Není zbytí. Skvělé záběry uniknou. Znovu stahuji.
Alena Vávrová
21.2.2021 11:28
Svoji potřebu rukavic bych vyhodnotila stejně ;-) .
Načíst starší příspěvky