Všechna fota autor. /fotografie jsou jen skeny, proto trochu nižší kvalita/
Monte Carlo, svět hazardu a Formule 1
23. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
23.2.2021 13:05
Byla jsem tam kdysi po revoluci, také autobusem a měli jsme pár hodin volna. Zážitky i pocity jsem měla dost podobné. Už tam podruhé nemusím, ale jednou to stojí za to prožít.
Jana Hošková
23.2.2021 11:49
Šla jsem stejnými cestami jako to popisujete vy, bylo to zajímavé - já svůj majetek rozmnožila v monackém kasinu o závratných 7 franků, ale za ten zážitek to stálo ! Koupila se tenkrát za to zmrzlina pro děti...
Zuzana Pivcová
23.2.2021 10:46
Tohle je pro mě svět pouze z filmů. Kdysi jsem se trochu zajímala o knížecí rodinu, podobně jako o britskou královskou rodinu, ale to už je hodně dávno. Oceánografické muzeum jsem navštívila před pár lety v portugalském Portu. V NDR kdysi asi také, ale to už si nepamatuji. Díky za zprostředkované cestování.
Věra Ježková
23.2.2021 10:24
Jendo, oceánografické muzeum by mě nelákalo. Ale genia loci vnímám i z tvého vyprávění a tvých fotek.
Václav Soukup
23.2.2021 09:10
Popsal jste to moc hezky, fotky jsou krásné ! Na své cestovatelské mapě si proto mohu
" odškrtnout " i tento státeček, kde jsem nikdy nebyl.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA