Pohled
Poddůstojnická škola a vánoce
24. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
26.2.2021 17:45
Kdo byl na vojně, má do konce života na ni vzpomínky, veselejší i někdy nedobré, podle toho kde sloužil. Myslím, že by některým dnešním jinochům vůbec trocha vojny neškodila.
František Matoušek
25.2.2021 16:01
Zdeni, t.zv. na rotě jsme stromeček měli, ale bohužel Ježíškem byl velitel útvaru, který k nám promluvil, jak píši, při večeři a dáreček jsme dostali společný a to byl ten sovětský film o statečných obráncích Kavkazu. V armádě se tehdy nepěstoval sentiment.
Zdenka Soukupová
25.2.2021 13:22
Františku, hezké počtení. Jen mi tam chybí ten Ježíšek a dárky, to tam nebylo? ☺
František Matoušek
25.2.2021 08:51
Díky všem. Jak některé píšete. Člověk to s odstupem času nevidí tak nesnesitelné, jak to v některých dnech bylo. A na dotaz pí Kosťunové, nemohu posloužit, na to se nepamatuji.
Marie Měchurová
24.2.2021 19:31
Zážitků z vojny je v naší rodině málo. Otec za první republiky na vojně nebyl, manžel má modrou knížku, bratr byl u tankistů v Č. Budějovicích a náš syn jen jeden rok po revoluci na hranici (tomu se ani vojna říct nedá). Proto si ráda přečtu, jak to tam chodilo.
Eva Mužíková
24.2.2021 19:21
Jak už jsem napsala, Tvé příběhy moc ráda čtu. Těším se na pokračování.
Dana Puchalská
24.2.2021 17:43
Františku,super vzpomínání. Ano,po letech většina pánů vzpomíná jen na to dobré. Děkuju.
Zuzana Pivcová
24.2.2021 13:56
Františku, dobře se to čte. Nepojímám to nijak ideově. Jen jako informace, jaké to bylo na vojně. Neměla jsem nikoho blízkého, kdo by mi o ní vyprávěl. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA