Foto: autorka
BLOG - Závěť
25. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
25.2.2021 19:38
Kdo chce, nechť tak učiní, kdo má jasného jednoho dědice, si nemusí dělat starosti, přiznám, že také občas o tom přemýšlím. Moje teta, tehdy v NSR neměla děti a říkala, musím sepsat závěť , vše Sonja dostaneš, nemám nikoho. Nenapsala a propadlo státu. Jo také mě připadá, že ta závěť se blíží k posledním věcem člověka.
Zuzana Pivcová
25.2.2021 16:54
Jsme se sestrou bez potomků, ale dnes už také začínáme zvažovat, co s chalupou v Týně, kdybychom odešly naráz nebo záhy po sobě. Už jsme si něco vymyslely a myslím, že to tak bude dobře.
Jana Šenbergerová
25.2.2021 13:57
Myslím si, že i já bych měla, ale "inventarizace" ve mně vzbuzuje mnohem větší hrůzu, než představa mé fyzické konečnosti, obzvláště v této nevyzpytatelné době a v mém věku. Jsme teď všichni tak trochu v "rozhoupaném letadle".
Zdenka Soukupová
25.2.2021 13:26
Asi by tyhle věci člověk měl vyřešit za "dobrého rozumu", ale já to neřeším. Mám dvě děti, tak je vše jasné.
Hana Nováková
25.2.2021 12:48
Někdy se ne nadarmo říká, že by pořádek měl být i ve věcech, které si do hrobu nevezmeme. A já jsem pro, sice pro živé to zrovna není jednoduché, ale musíme se přes tuto skutečnost nějak přenést.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA