foto: autorka
Předpověď na BŘEZEN podle znamení zvěrokruhu
26. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
27.2.2021 10:06
Hezká rýmovačka :-), avšak rozená v zemském znamení Panny vzdušné zámky nestavím, spíše u země se přidržím, rozumně plánuji co do země zasadím, žádné těžkosti mě na kolena nesrazí a co si v mysli vytvořím, to se záhy podaří.
Irena Mertová
27.2.2021 09:26
Děkuji za vaše milé reakce, sama se na březen docela těším, na kytičky a tak... :-)
Zuzana Pivcová
26.2.2021 09:50
Přála bych všem krásný březen, ať jsou narozeni v jakémkoliv znamení.
Hana Nováková
26.2.2021 09:38
Ireno, jako "lev" se těším na nový příliv síly, bylo by to fajn, ale kdo ví? Hezky připomenuto
František Matoušek
26.2.2021 09:16
Hezký... . Jak je vidět musím si dát pozor na zloděje a ohlídat si účty.
Naděžda Špásová
26.2.2021 09:13
Tak to meditování asi zkusím, ono mi nic jiného nezbývá, když nikam nebudeme smět. Pro Kozoroha hrozná představa. Hezky vymyšlené. :-)
Jana Šenbergerová
26.2.2021 09:02
Slova milá moje smysly potěšila a kvítka je doplnila. Díky za každého, kdo to umí, dobrému dá vykvést, a nedobré tlumí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA