Neposlušné botičky on má...
FOTO: autorka

Neposlušné botičky on má...

27. 2. 2021

Je pozdní únorové odpoledne a venku v zahradě to vůbec nenasvědčuje tomu, že by se slunce mělo odkutálet za obzor. V tújích, které hustě lemují plot, to jen cvrliká a stačí si chvilku při nich postát, aby vás veselá kosice odměnila svým valčíkem v zelenavých větvičkách.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Všechno zlé je k něčemu dobré. Teď má místo neposlušných slušné. Líbí se mi. I článek. :-)
Martina Růžičková
Bezva humorné líčení, ale ve skutečnosti pěkný nervák! Doufejme, že ty nové boty za těžké peníze vašeho manžela obdobně "nevypečou"...
Soňa Prachfeldová
To musely být pro něho velmi nepříjemné chvíle, ale i štěstí, že se mu to nestalo v nouzovém stavu.
Eva Mužíková
Tak to měl opravdu štěstí, hlavně že si dokázal poradit a bylo kde.
Dana Puchalská
Děkuju za humorný příběh,doopravdy jsem se pobavila. A chechtám se ještě teď. Ano,je mezi námi určitě těch, kteří pochodovali se žralokem po ulicích.
Jana Mesarčová
Libuško, jdu si přečíst.
Libuše Křapová
Jano :-) Tak mně se to také stalo - totiž mému tehdy nastávajícímu manželovi. A to cestou na naši vlastní svatbu :-) Přihodilo se nám toho tehdy tolik, že jsem o tom napasala i článek "Jak jsem se vdávala" - mám ho na profilu :-)
Vladislava Dejmková
Také mi jednou odpadla skoro celá podrážka. Než jsem dorazila z lesa domů, jistila jsem to tkaničkou.
Zuzana Pivcová
Jani, zasmála jsem se, protože mi to připomnělo obdobnou příhodu. To bylo na chalupě v Týně nad Vltavou, promokly mi boty a do rána neuschly. Chtěly jsme jet se sestrou na výlet do Písku. Půjčila mi nějaké své boty, jenže má kratší chodidla než já a boty mě už cestou hrozně dřely. Bylo mi jasné, že tam v nich celý den neodchodím. Myslela jsem, že si snad koupím něco u Vietnamců, ale pak jsme vlezly do obuvi a odcházela jsem s drahými zdravotními botami Santé. U mě není jednoduché koupit boty kvůli halluxům. Této koupi jsem ale nikdy nelitovala.
Růžena Kuželková
Paní Jano,díky za příspěvek,už dlouho jsem se tam nezasmála(nejsem škodolibá),ale Vašemu vyprávění není co dodat. Hlavně,že vše dobře dopadlo a pokud jste zmínila dnešní dobu(bez koupi bot),tak buďte rádi,že se to "semlelo" ještě v době,kdy člověk mohl dle svého uvážení koupit cokoliv.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%