FOTO: archiv Danuše Onderkové (fotila instruktorka Karin)
Zážitky, které vám nikdo nevezme
28. 2. 2021Zima. Jak pěkné roční období. Ovšem pokud je to zima se vším všudy. Krásně bílý pod nohama křupající sníh. Koukám na krásné snímky zasněžené přírody a vzpomínám na své dětství, kdy jsme do školy chodili po nádherně bílé, sněhové peřině.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
28.2.2021 13:01
Danuš, sny se mají plnit a ty si je plníš. S vlastní zkušenosti vím, že je to nádherný zážitek, koukat dolů na hory, vesnice,... Ale v zimě jsem neletěla. Fotky máš moc hezké, líbí se mi zimní Beskydy z výšky. Děkuji.
Danuše Onderková
28.2.2021 12:52
Ali, četla jsem a máš pravdu, celý život jsem na své koníčky neměla čas děti byli důležitější, tak teď když jsem sama si sny mohu plnit.
Alena Tollarová
28.2.2021 12:43
Úplně rozumím Tvému nadšení. Já jsem si podobně užila loni (https://www.i60.cz/clanek/detail/25788/pozdrav-z-vysky), když jsem si prohlédla taky za krásného počasí moje město z výšky. A myslím, že nebudu čekat, jestli náhodou let nedostanu zase jako dárek, ale dám si ho sama. Peníze budou, my nebudem :) Tak zase příště poreferuj.
Jana Kollinová
28.2.2021 12:34
Obdivuhodný koníček Danuše je jedním z mála, který je dokladem toho, že věk je jen číslo. Danuše, vzhůru k výškám!
Vladislava Dejmková
28.2.2021 11:01
Obdivuji a fandím. Pro mě je to odvážná věc. A fotky nezapomenutelné.
Danuše Onderková
28.2.2021 10:53
Díky, jsem ráda, že se fotky i článek líbí. Další v pořadí čtvrtý let bude až na konci letošního nebo začátek příštího roku. A to se teprve těším.
Marie Měchurová
28.2.2021 10:49
Klobouk dolů, to bych nedala. I když mám k létání hodně blízko - pracovala jsem 17let na holešovském letišti. Ve vzduchu jsem byla mnohokrát, ale vždy už jsem se těšila až se postavím na zem. I při cestování na dovolenou dáváme přednost cestě autobusem, třeba i na druhý konec Evropy. Nejhorší bývaly služební cesty 410 do Prahy. Od nás létala pravidelná linka. Na turbulence přes Vysočinu se nedá zapomenout.
Dana Kolářová
28.2.2021 10:38
Danuš, potěšila reportáž i snímky z ptačí perspektivy neboť tento zážitek je pro mne zcela nedosažitelný.
Dana Divišová
28.2.2021 10:36
V dobrém závidím takový zážitek. Letěla jsem takhle nad Polabím, ale neměli jsme tak krásné počasí. Let musel být zážitek. Fotky jsou nádherné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA