Dobré duše byly s námi i v roce 2020
Dobré duše z Burešova. FOTO: Andrea Žáčková

Dobré duše byly s námi i v roce 2020

26. 2. 2021

Porota vyhlásila vítěze osmého ročníku projektu Dobrá duše. Nejvíce zaujaly příběhy dlouholetých dobrovolníků a domov pro seniory, který se nebojí inovací.

dobrovolníci domov pro seniory senioři
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.3 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Hani gratulujeme za uznání jednotlivců a máme radost, že anketu CSS uspořádalo. Vážím si moc Vás všech a jsem ráda, že znám tak moc Dobrých duší hlavně těch zaměstnaných a víme z návštěv co ta práce pro naše nejbližší přináší. Každý to srdíčko ani tam za oknem ani ještě ve zdraví nebo mládí na to prostě nemá! Blahopřeji a víc takových! Asi by ta zprávička měla být i na naších klubových stránkách a navrhnu Helčí! Tady mne to moc potěšilo! Děkuji moc!
Soňa Prachfeldová
Hanko Práglova gratuluji k uznání, jsi tak aktivní obětavý člověk, přeji Ti mnoho zdraví a elánu do dalších let. Jsi Dobrou duší pro mnoho seniorů.
Hana Práglová
Helenko, děkuji!! Od tebe si toho opravdu cením xnásob!!
Helenka Vambleki
Hanko, tak se omlouvám za špatnou informaci, která nic nemění na tom, že ty Dobrá duše jsi!!!
Hana Práglová
Helenko, to jsi špatně pochopila. CSS mě tam nepřihlásilo bez mého vědomí. . Přihlašovali sebe, mi tuto možnost nabídli a přihlášky jsme odeslali společně. Výsledek mi fakt udělal radost.
Helenka Vambleki
Já jsem hrdá na naši "dobrou duši" Hanku, která vůbec neměla tušení, že ji tam přihlásilo naše Centrum sociálních služeb a už jsem gratulovala osobně a tady klidně můžu pogratulovat znova
Jana Šenbergerová
Děkuji za článek, "dobrým duším" přeji dobré zdraví a hodně elánu do jejich záslužného počínání. A všem lidem, kteří to neví, aby si uvědomili, že i oni nosí v sobě dobrou duši.
Danka Rotyková
Blahopřeji všem dobrým duším, i Vám, paní Hano. Jste úžasná.
Hana Práglová
Ráda jsem si přečetla tento příspěvek. A se skromností mi danou mohu se přiznat, že jsem z projektu Dobrá duše obdržela včera Čestné uznání. Nejenom, že mě to velice potěšilo, ale hlavně překvapilo. Blahopřeji všem ohodnoceným a přála bych si, aby takových dobrých duší bylo víc.
Daniela Řeřichová
Jedná se o velmi smysluplný projekt a děkuji oceněným za jejich záslužnou činnost pro druhé. Vidím kolem sebe hodně dobrých duší, i když nejsou třeba někde evidovány. Nejsme na tom tak zle, jak někteří tvrdí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%