Dobré duše z Burešova. FOTO: Andrea Žáčková
Dobré duše byly s námi i v roce 2020
26. 2. 2021Porota vyhlásila vítěze osmého ročníku projektu Dobrá duše. Nejvíce zaujaly příběhy dlouholetých dobrovolníků a domov pro seniory, který se nebojí inovací.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
28.2.2021 11:14
Hani gratulujeme za uznání jednotlivců a máme radost, že anketu CSS uspořádalo. Vážím si moc Vás všech a jsem ráda, že znám tak moc Dobrých duší hlavně těch zaměstnaných a víme z návštěv co ta práce pro naše nejbližší přináší. Každý to srdíčko ani tam za oknem ani ještě ve zdraví nebo mládí na to prostě nemá! Blahopřeji a víc takových! Asi by ta zprávička měla být i na naších klubových stránkách a navrhnu Helčí! Tady mne to moc potěšilo! Děkuji moc!
Soňa Prachfeldová
27.2.2021 07:13
Hanko Práglova gratuluji k uznání, jsi tak aktivní obětavý člověk, přeji Ti mnoho zdraví a elánu do dalších let. Jsi Dobrou duší pro mnoho seniorů.
Helenka Vambleki
26.2.2021 23:01
Hanko, tak se omlouvám za špatnou informaci, která nic nemění na tom, že ty Dobrá duše jsi!!!
Hana Práglová
26.2.2021 21:03
Helenko, to jsi špatně pochopila. CSS mě tam nepřihlásilo bez mého vědomí. . Přihlašovali sebe, mi tuto možnost nabídli a přihlášky jsme odeslali společně.
Výsledek mi fakt udělal radost.
Helenka Vambleki
26.2.2021 20:46
Já jsem hrdá na naši "dobrou duši" Hanku, která vůbec neměla tušení, že ji tam přihlásilo naše Centrum sociálních služeb a už jsem gratulovala osobně a tady klidně můžu pogratulovat znova
Jana Šenbergerová
26.2.2021 15:54
Děkuji za článek, "dobrým duším" přeji dobré zdraví a hodně elánu do jejich záslužného počínání. A všem lidem, kteří to neví, aby si uvědomili, že i oni nosí v sobě dobrou duši.
Hana Práglová
26.2.2021 14:58
Ráda jsem si přečetla tento příspěvek. A se skromností mi danou mohu se přiznat, že jsem z projektu Dobrá duše obdržela včera Čestné uznání.
Nejenom, že mě to velice potěšilo, ale hlavně překvapilo. Blahopřeji všem ohodnoceným a přála bych si, aby takových dobrých duší bylo víc.
Daniela Řeřichová
26.2.2021 11:04
Jedná se o velmi smysluplný projekt a děkuji oceněným za jejich záslužnou činnost pro druhé. Vidím kolem sebe hodně dobrých duší, i když nejsou třeba někde evidovány. Nejsme na tom tak zle, jak někteří tvrdí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA