Foto: Hana Šimková
Kořeny
4. 3. 2021Chodím se svým pejskem na procházky, ale protože daleko chodit nemůžeme, tak si i více všímám okolí. Pozoruji staré stromy, jejich někdy zvláštní růst, jejich vady na kůře, které třeba vypadají jako udivené oči.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
4.3.2021 09:20
Moc hezky jsi to, Hanko, napsala. Bohužel v poslední době vídám v lese víc kořenů stromů než jejich korun a místo kmenů v poloze vertikální jen hromady horizontálně naskládané. Díky za každý stojící strom, ať už je rovný jako svíce nebo pokroucený.
Zuzana Pivcová
4.3.2021 09:06
Moc hezká úvaha, Haničko. A trochu podobně "koukající" strom, jako je na titulní fotografii, znám z Hluboké od rybníka, jsou tam zachovalé prastaré duby. Díky.
Hana Práglová
4.3.2021 08:37
Pěkně čtení ! I já vím , kde mám své kořeny a držím je dosud pevně. Ty jsem kdysi zapustila i v práci, kde jsem sem u jednoho zaměstnavatele vydržela celý _ život.
Darmo se neříká, že kde se kdo zrodí, tak tam se hodí
Dana Puchalská
4.3.2021 08:28
Hani,ani nevíš jak jsi mně dnešní úvahou potěšila. :-) A proto Ti za ní děkuju. Já taky vím,kde mám svoje kořeny a nic na tom už měnit nehodlám.
Martina Růžičková
4.3.2021 08:26
Vaše úvaha se mi moc líbí. Stromy obdivuji a svých kořenů jsem si moc dobře vědoma.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA