Kdosi vyjádřil svůj pocit na plechový plot
FOTO: autorka

Kdosi vyjádřil svůj pocit na plechový plot

11. 3. 2021
Můj příběh
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Mám ráda když lidé umí popouštět uzdu své fantazii. Představovat si snít o různých věcech je přece tak krásné.
Jana Šenbergerová
Hanko, nepochybně také víš, jen si to nepřipouštíš. :-)
Marie Faldynová
Zamilovaný je mimozemšťan a je po záhadě! Titul mimozemšťani dala má dcera adolescentům a pubescentům, žijí na své planetě a s naším světem mají problémy :-)
Zuzana Pivcová
Mimozemšťané jsou zároveň láska, takže věřit v obojí je vlastně totéž. Děkuji.
Dana Puchalská
Julie,kolem onoho šedivého plotu jsem často chodila z návštěvy mojí přítelkyně. Taky mi ten nápis dal občas podnět k zamyšlení.
Hana Šimková
Jani ty víš ? Také bych chtěla vědět.
Hana Šimková
Úplně se přidávám k Ivance.
Jana Šenbergerová
Vaše zamyšlení se mi moc líbí. Patřím k těm "bláznům", co věří nejen v lásku, ale i mimozemšťany. Pro zasvěcené si dovolím dodat, že vím. :-)
Václav Soukup
Kdyby nás v současné době " nedejbože / navštívili mimozemšťané, asi by celou naši planetu důkladně vydezinfikovali a spolu s covidem bychom zmizeli i my lidé. Takové články a úvahy mám rád. Vnášejí do duše úlevu po výlevech nenávisti známého " vakcionologa " p. Váchy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%