FOTO: Ingimage
VIDEOSERIÁL: Jak zvládnout chytrý mobil. Studenti učí seniory ovládat moderní telefony. Tady jsou první díly
8. 3. 2021Foťák, krokoměr, mapa, jízdní řád, houbařská aplikace… Chytré telefony nejsou jen o pohodlném volání a čtení zpráv na internetu. Uživatelům jakéhokoliv věku šetří čas, energii a zjednodušují život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
8.3.2021 19:01
Bezvadný nápad. Mám od vánoc chytrouše, jsem nadšená. Už s ním úplně kamarádím a ráda se přiučím dalšímu.
Soňa Prachfeldová
8.3.2021 18:48
Fajn školení, líbí se mi, kdo nemáte chytrolína , neváhejte, fakt je to výborný společník. Je lepší s větší pamětí, protože se nabízejí netušené možnosti - fotky, videa, hry , banka a j.
Lenka Kočandrlová
8.3.2021 14:34
Tzv.blbomobil nemám,ani mít nechci.Nikomu skoro nevolám,na jiné mám noťas .Štve mě,že se všude dělá,jakoby ho měl už každý a snaží se vše nastrkat na to! Viz Lidl karta a jiné. Pak stačí výpadek ele a jsou všichni v zádeli....
Alena Švancarová
8.3.2021 12:30
Marie Ženatová máte pravdu,ale já videa tady velmi vítám ,myslím,že se také z toho hodně naučím.Díky.
Margita Melegova
8.3.2021 11:00
Krasne vysvetleno, tak az vsechno pochopim poridim si chytry telefon, dekuji za dobry napad.
Danuše Onderková
8.3.2021 10:22
Dobrý nápad, ne každý zvládá chytrý mobil ovládat. Já osobně problém s chytrým mobilem nemám, ale přesto si videa ráda poslechnu. Třeba se přiučím ještě něco navíc.
Svatava Páleníková
8.3.2021 08:18
Dobrý den, seriál vítám, mám chytrý mobil od vánoc a zatím jsem z něj spíše nešťastná, moc s ním neumím a vnoučata daleko. Takže se budu těšit na další díly.
Antonín Nebuželský
8.3.2021 07:41
Určitě se to někomu hodit bude. Ikdyž tady, soudím, budou poučení uživatelé. Přesto díky.
Daniela Řeřichová
8.3.2021 07:19
Asi je to dobré, ale domnívám se, že s chytrým mobilem zacházet umíme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA