VIDEOSERIÁL: Jak zvládnout chytrý mobil. Studenti učí seniory ovládat moderní telefony. Tady jsou první díly
FOTO: Ingimage

VIDEOSERIÁL: Jak zvládnout chytrý mobil. Studenti učí seniory ovládat moderní telefony. Tady jsou první díly

8. 3. 2021

Foťák, krokoměr, mapa, jízdní řád, houbařská aplikace… Chytré telefony nejsou jen o pohodlném volání a čtení zpráv na internetu. Uživatelům jakéhokoliv věku šetří čas, energii a zjednodušují život.

Videoseriál: Chytrý mobil
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Bezvadný nápad. Mám od vánoc chytrouše, jsem nadšená. Už s ním úplně kamarádím a ráda se přiučím dalšímu.
Soňa Prachfeldová
Fajn školení, líbí se mi, kdo nemáte chytrolína , neváhejte, fakt je to výborný společník. Je lepší s větší pamětí, protože se nabízejí netušené možnosti - fotky, videa, hry , banka a j.
Lenka Kočandrlová
Tzv.blbomobil nemám,ani mít nechci.Nikomu skoro nevolám,na jiné mám noťas .Štve mě,že se všude dělá,jakoby ho měl už každý a snaží se vše nastrkat na to! Viz Lidl karta a jiné. Pak stačí výpadek ele a jsou všichni v zádeli....
Alena Švancarová
Marie Ženatová máte pravdu,ale já videa tady velmi vítám ,myslím,že se také z toho hodně naučím.Díky.
Margita Melegova
Krasne vysvetleno, tak az vsechno pochopim poridim si chytry telefon, dekuji za dobry napad.
Danuše Onderková
Dobrý nápad, ne každý zvládá chytrý mobil ovládat. Já osobně problém s chytrým mobilem nemám, ale přesto si videa ráda poslechnu. Třeba se přiučím ještě něco navíc.
Marie Seitlová
Dobrý nápad, určitě se bude hodit.
Svatava Páleníková
Dobrý den, seriál vítám, mám chytrý mobil od vánoc a zatím jsem z něj spíše nešťastná, moc s ním neumím a vnoučata daleko. Takže se budu těšit na další díly.
Antonín Nebuželský
Určitě se to někomu hodit bude. Ikdyž tady, soudím, budou poučení uživatelé. Přesto díky.
Daniela Řeřichová
Asi je to dobré, ale domnívám se, že s chytrým mobilem zacházet umíme.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%