Koronavirus zmizel
Foto: autorka

Koronavirus zmizel

10. 3. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Jani, děkuji, že jsi se přidala.
Jana Šenbergerová
Hanko, vzala jsi to za správný konec. Myšlenka je energie. Vyjádřena slovem a nasměrována k určitému cíli zhmotní a uskuteční se. Čím více lidí na tom pracuje, tím rychleji k tomu dojde. Připojuji se k akci KORONAVIRUS ZMIZEL. Patřím k těm, kteří se celý život učí žít, mimo jiné i z moudrých knih. Nemusím se životemi strastiplně prokousávat sama, když to už mnozí dělali přede mnou a své vědomosti a zkušenosti uložili do knih.
Soňa Prachfeldová
Určitě je to velmi těžké pro osamělé lidi, kéž by se opět našel záchranný anděl Hanko, bylo by to veselejší.
Anna Potůčková
Moc k tomu nenapíši, jen to že kéž by opravdu ten prevít Koronavirus zmizel a m mohli žít tak, jako před ním. Snad jen s větší úctou k přírodě a k pokoře.
Zuzana Pivcová
Mně už něco taky, Hani. Vytrváme!!
Hana Šimková
Zuzanko já jsem tak ráda, že mi chápeš. Také mám celý seznam a představ si, že se mi plní.
Rostislav Mraček
Dusí-li vás respirátor, též mám ten problém, zkuste Hašlerku, Lesněnku, či jiný bonbon výrazné chuti.
Zuzana Pivcová
Já jsem si dokonce napsala asi 3 věty. Mám je před sebou na papíře na stole, a když jdu ven, beru si je do kabelky s sebou. :-D
Hana Šimková
Ivanko mám z tebe velikou radost.
Jitka Caklová
Na závěr z mé strany dávám citát: "Své okolí nenas..... ničím víc, než dáváním najevo, že se máte dobře a nemáte si nač naříkat".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%