Ilustrační foto: pixabay.com
Lež nemá krátké nohy
12. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
14.3.2021 10:26
Soňo, máš sice pravdu, že není vždy pravda jako pravda a není lež jako lež, ale dobrým vztahům se daří i mezi lháři.
Soňa Prachfeldová
14.3.2021 07:57
Myslím, že většina normálních lidí žije v pravdě a slušnosti. Lež se odhalí brzy a sama. Z takového člověka přímo vyčuhuje. Není vždy pravda jako pravda a není lež jako lež. Kde jsou dobré vztahy, tam lež nemá šanci.
Jitka Caklová
14.3.2021 07:50
Abych napsala svoji pravdu, tak jsem zvědavá, jak dlouhé nohy bude mít lež o tom, že se stát o každého postará, od kolébky do hrobu.
Eva Mužíková
13.3.2021 20:02
Asi jsem výjimka, ale já lež kolem sebe nevidím, ani po ní nepátrám. Proč taky. Sama se snažím chovat čestně, politice nerozumím tak ji nesleduji a pár přátel které mám mne nikdy nezklamalo.
Jaroslava Handlová
13.3.2021 11:32
Zpočátku to mělo nádech pohádky. Vývojem srovnávání dospělo vyprávění k pravdě - podobně jako vícekrát opakovaná lež se stává pravdou. Bojovat za pravdu se musí.
Anna Potůčková
13.3.2021 07:44
Zajímavý článek, ve kterém má hl. roli LEŽ, kterou nesnáším a myslím si, že je jí všude okolo více, než je zdrávo.
Dana Puchalská
12.3.2021 18:13
Moc hezká úvaha. Někdy mám pocit,že má nohy ne dlouhé, ale přímo
dlouhatánské .
Naděžda Špásová
12.3.2021 17:07
Hanko, asi by jsi měla zkusit s někým komunikovat. Lež je věčná, té se nikdy nezbavíme. Je to hezky napsané, ale té beznaděje tam je už docela dost, chybí tam tvůj humor. Za pravdu se kdysi umíralo, ale dnešní doba tomuhle moc nepřeje.
Marie Doušová
12.3.2021 12:48
Název: Lež nemá krátké nohy, mě dost zaujal. Hezky napsané. Také by se dalo polemizovat o větě .Láska a pravda zvítězí , bylo by to krásné, ale to se musíme Všichni snažit a né jen o tom mluvit a začit hlavně u sebe a v rodině.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA