Foto: autor
Naše dovolená na Slovensku
13. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
15.3.2021 12:43
Příroda na Slovensku je nádherná. Miluju hlavně Roháče. Přeplněné termály nemusím.
Dana Puchalská
15.3.2021 09:08
Na Slovensku jsem byla na třítýdenní dovolené cca v r.1976. Prolezli jsme s batohy a stany na zádech Nízké Tatry, Vysoké Tatry, Belanské Tatry a moc se nám líbilo .
Helena Přibilová
14.3.2021 20:48
Slovensko bylo součástí našeho státu, je to země nám velmi blízká, ke které mám vřelý vztah. Je bohatá na přírodní krásy, historická města a kulturní památky. V dětství a mládí jsem tam často jezdila, protože pocházím z Moravského Slovácka a odtamtud je to na Slovensko jen kousek.
Martina Růžičková
14.3.2021 17:21
Hezky jste po Slovensku cestovali :-). Měla jsem štěstí, že jsem mohla Slovensko několikrát navštívit. Moc se mi líbila Malá Fatra, Važecké louky, okolí Oravy.
Hana Nováková
14.3.2021 10:14
Nevím, zda bylo v roce 1993 rozdělit oba národy na dva státy, ale politika je politika. Slovensko je moc krásná zem s mnoha přírodními krásami, krásnými hrady. Mnoho informací mám z internetu, byla jsem tam se školou v Tatrách a dodnes, když zavřu oči, vidím tu krásu, pak když jsme odjížděli na noc, jak se nad Tatrami blýskalo a že to byly blesky. Ráda bych se tam někdy vrátila, ale to už bude jen přání. Tak moc děkuji za to, že jsem se s vámi mohla projít a pokochat se.
Zdenka Jírová
13.3.2021 23:16
Kdysi jsme tam byli s rodinou na dovolené. Slovenská příroda je nádherná , prochodili jsme, co se dalo i s 3.ročním dítětem a pubertální druhou dcerou. Bylo tam tak krásně, že na pubertu zapomněla. Zato psala hezký deníček našich zážitků, který mám dodnes schovaný. Chodili jsme po "tatranské magistrále", zajeli jsme i do Belanských jaskyní a i tou zubačkou jsme se svezli. Hned bych tam jela zase.
Jan Zelenka
13.3.2021 19:51
Slovensko znám velmi dobře. Pošel jsem ho jak pěšky, tak projel autem. A moje žena byla v Humenného.
Jana Šenbergerová
13.3.2021 19:33
Většinu vámi navštívených míst znám. Na Slovensku je krásně a já doufám, že se tam ještě někdy podíváme. Dík za připomenutí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA