FOTO: Pexels
Jak přežít dobu zavřených kadeřnictví? Žádné razantní zásahy, chce to zůstat v klidu
10. 3. 2021Nedělat razantní změny a vydržet. Pokud možno, vyhnout se domácímu barvení. A nebát se zkusit nechat si vlasy narůst delší než obvykle. To je způsob, jak přežít bez kadeřníků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Pipková
11.3.2021 15:03
Už na jaře jsem zakoupila střihací strojek s nástavcem 4,5 cm, takže stříhám sama. Chodila jsem nakraťoučko už před covidem a daří se mi stříhat k mé spokojenosti. Barvím se také sama na blond, v létě na bílou platinu.
Anna Potůčková
11.3.2021 14:53
Obarvit hlavu si svedu sama, ale ostřihat už ne a vadí mně zavřená kadeřnictví. Nejraději mám krátký střih, pak je na delší dobu pokoj. A jen co se otevřou tyto služby, hned jich využiji.
Eva Chovancová
11.3.2021 14:41
ministryně Šilerová všem dámám poradí jak si účes upravit v domácích podmínkách, i melír si dělá sama jak můžeme
pozorovat u každodenních tiskových konferencí
Hana Šimková
11.3.2021 14:07
Paní Caklová máte nějaký problém, že jste pořád tak jedovatá? Jinak k mé úpravě vlasů musím říci, že si vlasy stříhám i barvím už léta úplně sama. Stříhám se po paměti a kamarádky se diví, že nemám žádné zuby. Asi to bude tím, že je mám trochu vlnité a tak se zuby schovají. Starat se o vlasy sama není pro každou jednoduché ale vidím ,že některé z vás si dokonce vytvářejí účesy nové. Jenou se tomu bude říkat koronavirový účes.
Alena Tollarová
11.3.2021 14:01
Tu dobu bez kadeřnice přežít musíme, to je bez debat. Zavřená kadeřnictví mi vadí hodně. Sice se barvím doma, ale střih opravdu nezvládnu. Rozčepýřené odrosty mi vadí i doma, natož když mám jít ven. Zatím to jistila čepice, ale jaro se otvírá. Za celou dobu jsem sice jednou zavolala své kadeřnici a ta mě ostříhala doma, ale dlouho se to takhle dělat nedá. Už aby se vše vrátilo k normálu.
Naděžda Špásová
11.3.2021 13:52
Milá Jituško, že jsi potrefená husa vím už dávno a závidět něco? A tobě? Za prvé, závist je mi dost cizí a za druhé, tobě rozhodně nemám co závidět.
Alena Várošová
11.3.2021 13:38
Jak již jistě mnohé víte,že jsem nosila vlasy celý život do půl zad a i do půl zadnice.No ,že jsem stará baba, co už s tím naděám?. A nevadí mi Nadi,že.kadeřnice,kosmetičky a pedikérky mají zavřeno a upravit se dokážu sama.. Vlasy si barvím a dobarvji odrosty sama,ofinu si zastřinu..Kosmetika jde mimo mě.Používám dva krémy denní a noční z řady Dermacol Princess,takže ne nějak drahé a pedikůru si dělám sama.Během covidu se vůbec nemaluji,stejně to pod rouškou není vidět a v přírodě to k životu nepotřebuji. Chápu tuto mizernou situaci a přeji všem děvčatům,ať se jim co nedříve otevřou salony na které byly zvyklé a jsou zase spokojené se svými účesy a svou vizáží. Co mě tedy vadí,že jsme uvězněni v nějaké bublině, ale bude líp,věřte! Ale nikdy už,jak jsme se měli všichni dříve před covidem,to bude trvat léta......
Jitka Caklová
11.3.2021 13:20
Milá Nadičko, ozývá se, "potrefená husa" :-). Jsem normální ženská a zavřené kadeřnictví, jak jsem napsala 00:15 mi opravdu nevadí, naopak mi pomohlo v rozhodnutí. O vlasy si umím pečovat i bez půlročního zásahu kadeřnice a klidně se na mě zlob. I kdyby šlo jen o vlasy, klidně mi můžeš i závidět, máš co.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA