Jak přežít dobu zavřených kadeřnictví? Žádné razantní zásahy, chce to zůstat v klidu
FOTO: Pexels

Jak přežít dobu zavřených kadeřnictví? Žádné razantní zásahy, chce to zůstat v klidu

10. 3. 2021

Nedělat razantní změny a vydržet. Pokud možno, vyhnout se domácímu barvení. A nebát se zkusit nechat si vlasy narůst delší než obvykle. To je způsob, jak přežít bez kadeřníků.

móda účesy vlasy
Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Pipková
Už na jaře jsem zakoupila střihací strojek s nástavcem 4,5 cm, takže stříhám sama. Chodila jsem nakraťoučko už před covidem a daří se mi stříhat k mé spokojenosti. Barvím se také sama na blond, v létě na bílou platinu.
Anna Potůčková
Obarvit hlavu si svedu sama, ale ostřihat už ne a vadí mně zavřená kadeřnictví. Nejraději mám krátký střih, pak je na delší dobu pokoj. A jen co se otevřou tyto služby, hned jich využiji.
Eva Chovancová
ministryně Šilerová všem dámám poradí jak si účes upravit v domácích podmínkách, i melír si dělá sama jak můžeme pozorovat u každodenních tiskových konferencí
Hana Šimková
Ilonko, vždyť babička Boženy nevypadala tak špatně
Hana Šimková
Paní Caklová máte nějaký problém, že jste pořád tak jedovatá? Jinak k mé úpravě vlasů musím říci, že si vlasy stříhám i barvím už léta úplně sama. Stříhám se po paměti a kamarádky se diví, že nemám žádné zuby. Asi to bude tím, že je mám trochu vlnité a tak se zuby schovají. Starat se o vlasy sama není pro každou jednoduché ale vidím ,že některé z vás si dokonce vytvářejí účesy nové. Jenou se tomu bude říkat koronavirový účes.
Jitka Caklová
"A vše je tak jak má být." ♥♥♥
Alena Tollarová
Tu dobu bez kadeřnice přežít musíme, to je bez debat. Zavřená kadeřnictví mi vadí hodně. Sice se barvím doma, ale střih opravdu nezvládnu. Rozčepýřené odrosty mi vadí i doma, natož když mám jít ven. Zatím to jistila čepice, ale jaro se otvírá. Za celou dobu jsem sice jednou zavolala své kadeřnici a ta mě ostříhala doma, ale dlouho se to takhle dělat nedá. Už aby se vše vrátilo k normálu.
Naděžda Špásová
Milá Jituško, že jsi potrefená husa vím už dávno a závidět něco? A tobě? Za prvé, závist je mi dost cizí a za druhé, tobě rozhodně nemám co závidět.
Alena Várošová
Jak již jistě mnohé víte,že jsem nosila vlasy celý život do půl zad a i do půl zadnice.No ,že jsem stará baba, co už s tím naděám?. A nevadí mi Nadi,že.kadeřnice,kosmetičky a pedikérky mají zavřeno a upravit se dokážu sama.. Vlasy si barvím a dobarvji odrosty sama,ofinu si zastřinu..Kosmetika jde mimo mě.Používám dva krémy denní a noční z řady Dermacol Princess,takže ne nějak drahé a pedikůru si dělám sama.Během covidu se vůbec nemaluji,stejně to pod rouškou není vidět a v přírodě to k životu nepotřebuji. Chápu tuto mizernou situaci a přeji všem děvčatům,ať se jim co nedříve otevřou salony na které byly zvyklé a jsou zase spokojené se svými účesy a svou vizáží. Co mě tedy vadí,že jsme uvězněni v nějaké bublině, ale bude líp,věřte! Ale nikdy už,jak jsme se měli všichni dříve před covidem,to bude trvat léta......
Jitka Caklová
Milá Nadičko, ozývá se, "potrefená husa" :-). Jsem normální ženská a zavřené kadeřnictví, jak jsem napsala 00:15 mi opravdu nevadí, naopak mi pomohlo v rozhodnutí. O vlasy si umím pečovat i bez půlročního zásahu kadeřnice a klidně se na mě zlob. I kdyby šlo jen o vlasy, klidně mi můžeš i závidět, máš co.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%