Foto autorka
Jak jsme hledali studánku
12. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
15.3.2021 23:27
Taková procházka je moc pěkná. Bohužel nic pro mne, ani pro Britney. Už na to nemáme nohy. Je fajn, Naďo, že ti i s manželem nožky ještě dobře slouží.
Zdenka Jírová
13.3.2021 23:49
Na Střížák jsme jsme coby studenti chodili někdy za školu, když jsme se potřebovali "ulejt" z nějaké písemky. Ale že je tam rybník nebo studánka, to jsme nevěděli. Zajímavý poznatek pro mne, byť dost opožděný. Po kopcích už nelezu, bohužel.
Jaroslava Handlová
13.3.2021 11:20
Dle fotek je vidět, že jste se prošli hezkou krajinou. Cíl jste našli, ke studánce došli. Vypadá zajímavě s tím miniaturním Střekovem.
Soňa Prachfeldová
13.3.2021 07:37
Také mám ráda neznáme cíle a jsou to cesty docela ne prochozené tím větší radost je když se něco zajímavého nalezne procházky v přírodě jsou opravdu léčivé. Tak Naděnko objev ještě hodně neznámých studánek a výdej nám o nich svědectví i s fotkami.
Alena Tollarová
12.3.2021 17:23
Naďo, dej si do telefonu mapy. Jestli je studánka na mapě, tak vás tam navigátor krásně dovede nebo se aspoň díváš a přesně vidíš, kde jsi. Ale zase když je koho se zeptat, tak to je taky dobré.
Elena Valeriánová
12.3.2021 16:17
No jo, fiflena se nezapře, do lesa se učeše, na hajného se třese. A nebo ze strachu, že potká módní policii? Ale teď už vážně. Zajímalo by mě, co je to to růžové na fotce č. 0740, a na fotce 0769 za stromem strašákem je nějaký altán? Takové procházky za daným cílem jsou ty nejlepší. Tak nějak jsme vloni hledali Mariin pramen. Taky jsme šli z kopce a pořádného, při představě, že se budu muset šplhat nahoru ... Ale dobře to dopadlo. Ráda jsem se prošla neznámou krajinou, doufám, že sis doušek vody dala i za íčkaře. Pokud ne, tak příště.
Anna Potůčková
12.3.2021 16:02
Opět zajímavá virtuální procházka doplněná krásnými fotografiemi. U nás je spoustu zajímavých míst, netřeba jezdit za hranice......
Eva Mužíková
12.3.2021 11:18
Tak to jste se pěkně prošli. Také mne občas děsí představa, když lezu z kopce dolů, že budu muset zvládnout cestu zpět. Ale fakt je, že když jdu dolů, bolí mne kolena, nahoru se ani nezadýchám..Ta studánka je opravdu zajímavá, Tobě to u ní moc sluší.. Tak vzhůru za dalším poznáním../ pobavila mne Tvá poznámka, o tom, že jsi se hezky upravila. Tak to má být / fifleno/:))))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA