Foto: Pixabay.com
Takový zvláštní sen
14. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
15.3.2021 19:33
Ach ty sny... jak píšeš i já bádám jak jsem k nim vlastně mohla přijít. Maminka " pokusný králík", tak to jsi asi měl opravdu velké štěstí, že ležela na zemi... Na fotce je vidět, jak Ti ta " vyklepaná lípa " chutná:)))
Václav Soukup
14.3.2021 16:07
Je to velká záhada, jak se sny tvoří ! Možná, že náš mozek " uklízí " a třídí naše životní zážitky.
Já měl jen málo hezkých snů, ale zato " hodně běsů ", po kterých jsem byl rád, že jsem se
probudil do pohody.
Jan Zelenka
14.3.2021 13:11
Dámy, děkuji za názory. Já mám smůlu, že si své sny nepamatuji a i když mi nějaký utkví v paměti víc, než se rozhodnu, že vylezu a zapíši si ho, zase usnu. Ale dva sny ještě z raného dětství si pamatuji velmi živě. V tom prvním mě honila po vsi kráva a zachránil jsem se, když jsem vlezl do kanálu. A v tom druhém jsem si stoupl na okenní parapet a vznesl jsem se do vzduchu a létal jsem. Co inspirovalo ten první sen, to nevím, ale asi statek vedle nás a já se tehdy bál koní a krav. Ten druhý byl jasně inspirován Vernem. Přeji vám jen pozitivní sny!!
Dana Puchalská
14.3.2021 12:44
Honzo, moje sny jsou někdy cestovní. Poslední dobou pořád jezdím vlakem a hlavně okolo lesů a jezer. Prý je to dobré znamení. Ale v dětství jsem se budila a bála zase usnout,aby se mi zase nezdálo o výtahu Pater Noster,a trvaly hodně let.
Věra Ježková
14.3.2021 11:40
Jendo, pěknou kapitolku jsi vybral. Sny jsou dobré téma. Na rozdíl od tebe si jich pamatuju víc. Bohužel se mi zdají většinou sny nehezké, převážně bloudivé. Vykládat je se nepokouším. O tom, který se mi zdával nejčastěji, jsem napsala.
Zuzana Pivcová
14.3.2021 11:14
V poslední době, asi z nedostatku jiné činnosti, si dost často vybavuji různé zážitky z dětství a mládí, o nichž by mě nenapadlo, že se mi ještě někdy z paměti či nepaměti vynoří. Vy píšete vždy krásně, ať je to o čemkoliv. Možná by bylo zajímavé dát si tu jako téma Sny, tedy takové neobyčejné a které jsme si dobře zapamatovali.
Jana Hošková
14.3.2021 10:54
Mám to podobné - na jednu vzpomínku se nabalí hned další. A sny, které se zdají k ránu, se pamatují.
Anna Potůčková
14.3.2021 10:46
Vzpomínky...ty mnohé nejdou vymazat z naší paměti a budme za to rádi, že je máme. Krásné vyprávění a díky za něj!
Hana Nováková
14.3.2021 10:10
Hezký článek se vzpomínáním, někdy se mi poslední dobou zdají sny o maturitě, to bude asi ve spojitosti se současnou situací. Ráno se pak musím smát, protože ve snu jsem byla zcela zpocená z toho, že nic neumím, přesto jsem maturovala na dvě jedničky a dvě dvojky, takže to nebylo tak marné. Ráno se vzbudím, pyžamo spocené, sedím na posteli a v první chvíle nevím, zda to byl sen, nebo se mám jít učit. Alespoň se člověk zasměje. Díky za příspěvek
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA