Takový zvláštní sen
Foto: Pixabay.com

Takový zvláštní sen

14. 3. 2021
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Ach ty sny... jak píšeš i já bádám jak jsem k nim vlastně mohla přijít. Maminka " pokusný králík", tak to jsi asi měl opravdu velké štěstí, že ležela na zemi... Na fotce je vidět, jak Ti ta " vyklepaná lípa " chutná:)))
Martina Růžičková
Hezký vzpomínkovo-snový článek :-).
Václav Soukup
Je to velká záhada, jak se sny tvoří ! Možná, že náš mozek " uklízí " a třídí naše životní zážitky. Já měl jen málo hezkých snů, ale zato " hodně běsů ", po kterých jsem byl rád, že jsem se probudil do pohody.
Jan Zelenka
Dámy, děkuji za názory. Já mám smůlu, že si své sny nepamatuji a i když mi nějaký utkví v paměti víc, než se rozhodnu, že vylezu a zapíši si ho, zase usnu. Ale dva sny ještě z raného dětství si pamatuji velmi živě. V tom prvním mě honila po vsi kráva a zachránil jsem se, když jsem vlezl do kanálu. A v tom druhém jsem si stoupl na okenní parapet a vznesl jsem se do vzduchu a létal jsem. Co inspirovalo ten první sen, to nevím, ale asi statek vedle nás a já se tehdy bál koní a krav. Ten druhý byl jasně inspirován Vernem. Přeji vám jen pozitivní sny!!
Dana Puchalská
Honzo, moje sny jsou někdy cestovní. Poslední dobou pořád jezdím vlakem a hlavně okolo lesů a jezer. Prý je to dobré znamení. Ale v dětství jsem se budila a bála zase usnout,aby se mi zase nezdálo o výtahu Pater Noster,a trvaly hodně let.
Věra Ježková
Jendo, pěknou kapitolku jsi vybral. Sny jsou dobré téma. Na rozdíl od tebe si jich pamatuju víc. Bohužel se mi zdají většinou sny nehezké, převážně bloudivé. Vykládat je se nepokouším. O tom, který se mi zdával nejčastěji, jsem napsala.
Zuzana Pivcová
V poslední době, asi z nedostatku jiné činnosti, si dost často vybavuji různé zážitky z dětství a mládí, o nichž by mě nenapadlo, že se mi ještě někdy z paměti či nepaměti vynoří. Vy píšete vždy krásně, ať je to o čemkoliv. Možná by bylo zajímavé dát si tu jako téma Sny, tedy takové neobyčejné a které jsme si dobře zapamatovali.
Jana Hošková
Mám to podobné - na jednu vzpomínku se nabalí hned další. A sny, které se zdají k ránu, se pamatují.
Anna Potůčková
Vzpomínky...ty mnohé nejdou vymazat z naší paměti a budme za to rádi, že je máme. Krásné vyprávění a díky za něj!
Hana Nováková
Hezký článek se vzpomínáním, někdy se mi poslední dobou zdají sny o maturitě, to bude asi ve spojitosti se současnou situací. Ráno se pak musím smát, protože ve snu jsem byla zcela zpocená z toho, že nic neumím, přesto jsem maturovala na dvě jedničky a dvě dvojky, takže to nebylo tak marné. Ráno se vzbudím, pyžamo spocené, sedím na posteli a v první chvíle nevím, zda to byl sen, nebo se mám jít učit. Alespoň se člověk zasměje. Díky za příspěvek

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%