Foto: autorka
Nová Bystřice
15. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Kolín
16.3.2021 20:42
V létě roku 1965 jsem strávil týden ve sportovním středisku UK na Albeři u rybníka Osika. V rámci programu jsme prošmejdili celé okolí (Klášter, Landštejn aj.) a bylo to moc prima. Do Nové Bystřice jsme se také podívali, ale tehdy to byla spíš smutná prohlídka. Ale v nedalekém lese právě probíhaly vykopávky zaniklé středověké vesnice Pfaffenschlag, o nichž nám tam poutavě vyprávěl místní pan učitel - nadšenec.
Helena Přibilová
16.3.2021 20:13
Českou Kanadu znám, je to další krásný kout naší země. Několikrát jsme tam byli na výletě, ale ještě bych si chtěla projít Graselovu stezku.
Alena Vávrová
16.3.2021 14:10
Takové seznamování s místy, co osobně neznám, se mi moc líbí - i díky pěkným fotkám.
Rostislav Mraček
16.3.2021 07:17
Se zájmem jsem si přečetl vaše povídání. Mám k Bystřici jakýsi vztah, spíše negativní. V dávné minulosti jsem byl zajatcem režimu na nedaleké pohraniční rotě.
Vladislava Dejmková
15.3.2021 18:43
V Nové Bystřici jsem byla asi před dvěma lety. Hezky motoráčkem z Jindřichova Hradce. Už to samo byl zážitek. Byl to jednodenní výlet, tak jsem stihla projít jen tu centrální část a muzeum veteránů. Stálo to za to,
Martina Růžičková
15.3.2021 18:39
Hezky jste nám Novou Bystřici a její okolí popsala a nafotila. Kdysi dávno ji také navštívila, ale už si toho moc nevybavuji. Česká Kanada je krásná.
Zuzana Pivcová
15.3.2021 15:17
Novou Bystřici jsem navštívila před 50 lety jen proto, že jsme tam byli na bramborové brigádě, takže kromě polí a ubytovny si nic nepamatuji. :-D
Jana Šenbergerová
15.3.2021 12:06
Omlouvám se, ale Pavel tam určitě nebyl, to jen já jsem si myslela, že jsem přihlášená, zatímco on odhlášený nebyl.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA