Ilustrační foto: Pixabay
Lásky nelaskavé, aneb husí hejno
16. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
17.3.2021 18:11
Paní Zdenko, člověk opravdu ztrácí podněty ke psaní. Mně to psaní nějak v této době uklidňovalo, ale možná, že už začínám blbnout. Dám si tedy pauzu do té doby až budu mít dojem, že mám opravdu o čem psát. Ta fotka dole z redakce není, to jsem já a pro ostatní známé úplně k nepoznání.
Zdenka Soukupová
17.3.2021 17:44
Článek mě pobavil a nevadí mi, že už tu jednou byl. Jedna moje kamarádka na toto téma říká: zezadu lyceum, zepředu muzeum.
Hana Šimková
17.3.2021 15:27
Eleno máte pravdu, mizím a počkám na ty časy až se bude dít něco jiného.
Hana Šimková
17.3.2021 08:40
Pani Aleno omlouvám se, článek jsem našla a máte pravdu. článek je na podobné téma a fotka je také tejná.. O čem se ale v této době dát psát? Je vidět, že moje články čtete a že máte pamatováka a přehled. Už jsem se lekla, že mě chcete nařknout z opisování. NO, pokud opisuji jen sama od sebe, tak je to ještě dobré. Polepším se a příště už od respirátorů upustím. No, od listopadu je to už půl roku a bohužel se u nás nic nezměnilo , tak i témata se opakují.
Alena Tollarová
17.3.2021 08:29
Ten článek Jak jsem slyšela je přece Váš, vyšel v listopadu zde na i60 a odehrává se na poště. https://www.i60.cz/clanek/detail/26795/jak-jsem-slysela
Hana Šimková
17.3.2021 08:23
Tak to bych ráda viděla. Ten příběh se odehrál jen v mojí hlavě a obrázek tam dala redakce. Jak jste mohla slyšet, že je tam stejná fotka a v jakém časopise jste to četla ? Pokud vím tak na čtení na poště teď žádný čas není.
Alena Tollarová
16.3.2021 20:14
Už vím. Příběh na podobné téma se odehrál na poště v článku Jak jsem slyšela. Je tam úplně stejná ilustrační fotka. Proto mi to přišlo povědomé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA