Úvodní foto: Jan Zelenka
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ II
16. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
20.3.2021 14:53
PO analýze obsahu sdílení autorské dvojice: "Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ II. jsem se zděšením zjistila, že moje amatérská tvorba je jen mým sdílením pocitů, nemá žádnou literární hodnou.. Za používaná přídavná jména si nehodlám ,cituji: " rovnou sekat prsty na rukou.“ Vypsala jsem si "vycpávky" textu a bez ohledu věk, nehodlám položit ani jeden článek svého prstíku přídavným jménům.
Marie Ženatová
18.3.2021 07:56
Děkuji Vám oběma ze srdce za velmi zajímavé i poučně čtení* I já si každý článek po sobě několikrát čtu a skutečně znovu a znovu tam nacházím "nepřátele ve formě plevele", které musím nemilostrdně jako ten řezník* znovu a znovu "ořezávat..."
Martina Růžičková
17.3.2021 18:34
Prima počin Literárního obýváku. Se zájmem jsem si vaše pojednání o jednoduchosti přečetla. Věra ví, že se s ní ztotožňuji v náhledu na slohy i oblečení. (Fiží mě přímo děsí!). Část pana Zelenky mi připomněla, že si chci v knihovně rezervovat Formánkovu Knihu o tichu. Fotkou kláštera v Arnsburgu, který bohužel neznám, jste mi připomněli naši krásnou Rosu coeli v Dolních Kounicích. Díky a těším se na pokračování :-).
Marie Měchurová
17.3.2021 15:15
Nevím, jestli mám ráda jednoduchost, spíš nemám ráda přeplácanost a dlouhé články. Jsem hodně netrpělivá. Se šperkama (bižuterií) teprve začínám, líbí se mi na starších dámách. Jsem ale sportovní typ. Jsem ráda, že se íčku můžu seberealizovat a psát články, nikdy dřív by mě to nenapadlo. Dokonce mám v šuplíku čtyři povídky, ale bojím se je vytáhnout. Děkuju za zamyšlení.
Jan Zelenka
17.3.2021 12:23
Stejně, jako Věrka, vám i já děkuji za příznivé ohlasy. Zvláště v této době, kdy se nemůžeme navštěvovat, nás tyto společné aktivity velmi baví.
Hana Nováková
17.3.2021 10:01
Jednoduchost strohost, stručnost, důraz na obsah - to vidím např. když jsem psávala úřední záznam, rozhodnutí, usnesení, ale pokud píši článek, zamyšlení, příběh nedávám to bez přídavných jmen, prostě se rozepíšu. Ale nejsem spisovatel, píšu srdcem a snažím se děj tímto nějak ozvláštnit. Strohosti, jednoduchosti... jak jsem psala v úvodu, mám za život dost, čeština má tolik krásných slov a já se je snažím do svých článků včlenit. Jen se podívejte, jak dnes mladí mluví, čeština je na úbytě.
Libuše Křapová
17.3.2021 09:05
Stručnost ve vyjadřování obdivuji :-) Mně osobně dělá problémy, jsem i v psaní poněkud "ukecaná".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA