FOTO: terezakramerova.cz
Mé vědomé dýchání s Terezou Kramerovou dle Wim Hofovy metody.
17. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
26.3.2021 13:16
Dnes mohu potvrdit, že Wim Hof dýchání funguje. Dnešní spirometrie ukázala, že kapacita mých plic se z listopadových 123% zvýšila na dnešních 131% a celkově se cítím velice dobře. Jak se říká: "Kdyby to měl zajíc."
Soňa Prachfeldová
21.3.2021 18:24
Cokoliv dobrého pro sebe člověk udělá je správné. Dýchání správné prodýchávání je docela práce se to naučit , je zapotřebí k tomu trpělivost. Energie nás obklopuje všude při sprchování je očistná i při plavání, takové pocity mám. Tak tedy dobré hluboké dýchání Jitko!
Jitka Caklová
18.3.2021 14:57
On je velký rozdíl v tom, jestli z jakéhokoliv důvodu a cokoliv člověk dělá, jen proto, aby uspěl v očích druhých a nebo jen něco dělá pro vlastní potěšení. Když pak vidí u sebe, jak je to prima, podělí se o vlastní zkušenost s ostatními bez pocitu, že někomu něco vnucuje. Také nemám nic proti těm, kteří si to nemyslí. To bych asi ani s manželem nevydržela :-) ♥
Jana Šenbergerová
18.3.2021 13:55
Existuje spousta metod, jak udržovat tělo i duši v pohodě. Tato k nim určitě patří. Ne každá je však vhodná nebo přijatelná pro všechny, to už si musí vyzkoušet každý sám. Jsou i takoví, kteří prožijí život ve zdraví a pohodě, i když pro to nedělají nic zvláštního. Jitko, je fajn, že ses našla. Proto tady všichni jsme, i ti, kteří si to nemyslí.
Jitka Caklová
18.3.2021 11:30
Ireno, jak Wim Hof, tak i Terezka na různá rizika, konkrétně u TOHOTO dechového cvičení, upozorňují. A z vlastní zkušenosti, mám trvale nízký tlak, před půl rokem jsem měla takový plicní problém, který je dnes minulostí, srdce, oči, uši mám v pořádku, těhotná nejsem a nikdy jsem se necítila tak dobře, jako teď, po TOMTO, denně praktikovaném, půlročním dechovém cvičení.
Irena Mertová
18.3.2021 09:23
Článek je zajímavý. Provádím zase jiné dechové cvičení. U něj (dýchání do čtverce) je na netu poznámka: " Ale Pokud máte vysoký krevní tlak nebo plicní, srdeční, oční a ušní problémy, neměli byste po nádechu zadržovat dech. Pokud máte nízký krevní tlak, neměli byste dech zadržovat po výdechu. Pokud jste těhotná, provádějte dýchání bez zádrží (pouze stejné nádechy a výdechy)." Tak dech nezadržuji radši, jen prohlubuji....
Jitka Caklová
18.3.2021 08:23
Milí přátelé, tento článek jsem napsala, přestože vím, že vlastní zkušenost je nepřenosná. Snadné je začít, vytrvat je složitější, ale když jde o život, jde všechno. Rauš, který po dýchání zažívám vyjde myslím mnohem levněji, než po alkoholu, drogách, či hulení trávy. Záměrně píši "myslím", protože s posledními třemi jmenovanými nemám žádné zkušenosti.
Marie Ženatová
17.3.2021 18:12
Milá Jitko děkuji za velmi zajímavou informaci* - tento způsob dýchání také možná zkusím
Zuzana Pivcová
17.3.2021 16:56
Já už jsem začala, dýchání tímto způsobem se mi zamlouvá, ale zadržet dech umím zatím jen dost krátce. Díky za instruktáž.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA