Kapsy
Úvodní foto: autorka

Kapsy

29. 3. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jindra Hubačová
Věruško , děkuji, pěkně jsem se pobavila . Abych se přiznala, nikdy jsem o kapsách a jejich počtu nepřemýšlela, protože nejsou pro mne důležité - nic do nich nedávám. Na výšlapy nosím malý batoh a do města mimo nákupní kabely ještě malou kabelku, kde mám vše co žena potřebuje.
Jan Zelenka
Věrko, ty dokážeš napsat o všem. Já mám v této době v levé kapse dva respirátory a v pravé dva pytlíky pro Britney. Jinak mi kapsy slouží jako odpočinek pro ruce. Klíče do kapes raději nedávám. Budiž kapsám chvála!
Libuše Křapová
Mám kapes málo :-) proto nosím batůžek. Věrko, ale přece jen se koukni, nějaký ten sen z mládí opravdu nikde nenajdeš? Mně by bez nich bylo smutno. Pečlivě je střežím, občas opráším - a dokonce i uskutečním :-)
Václav Soukup
Jsem neustále peskován mojí ženou, že mám ruce v kapsách. Kam je mám ale proboha dát, když " jsou obě dvě levé " a k žádné práci se nehodí !?
Anna Potůčková
No vida, obyčejná kapsa a jak je užitečná. A v létě i já bych přikoupila kapsy. Já do nich dávám i drobné namalované kamínky, když někam jedu. A dámám poradím další místo, kam s kapesníkem, když se jde někam do přírody - do podprsenky :-). To nám poradila před mnoha lety maminka
Daniela Řeřichová
Věro, jsem na tom úplně stejně. Bez kapes bych nemohla fungovat. :-)
Zuzana Pivcová
Věrko, to je nápaditá úvaha, díky. Do kapes strkám akorát ruce, když mě zebou, ale jinak je v současnosti moc nepoužívám. Někdy pozoruji většinou muže, jak mají v zadní kapse kalhot zastrčené pouzdro s doklady a mobil. To bych nepovažovala za moc bezpečné. Jako mladá učitelka jsem také, jako se zmiňuješ, mívala kapesník v levém rukávu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%