Dobře schovaný dárek
3. 12. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
7.12.2012 21:21
Připomíná mi to mé celoroční prožívání Vánoc. Již půl roku před Štědrým dnem nakupuji průběžně dárky, průběžně ukrývám a průběžně na ně zapomínám. Po Štědrém dnu je zase půl roku průběžně nacházím. Někdy je do úkrytu vrátím na příště a cyklus se opakuje. Našel bych jistě dárky, které přežily už několik Ježíšků.
Růžena Antlová
4.12.2012 20:19
Alenko tos měla stěští já taky zrovna našla v albumu s fotkama stokorunu ale bohužel starou tu zelenou z roku 1964 asi mi ji nikdo nevymění tak si ji mohu dát zarámovat haha
Alena Vávrová
4.12.2012 18:40
Tedy schovat tak dokonale dárek, abych ho nenašla, to se mi nepodařilo. Ale jednou jsem si schovala "na zlé časy" tisícikorunu. A zřejmě se mi dost dlouho potom dařilo dobře, že jsem na to úplně zapomněla. Darmo se však neříká, že kdo spoří na zlé časy, tomu také nastanou. A to se bohužel stalo i mně. A jak jsem tak "ška do sebe", dala jsem se do úklidu ve skleníku s památečním sklem a tu bankovku jsem ke své nemalé radosti objevila. "Když je nouze nejvyšší, pomoc Boha nejbližší", říkavala moje babička...
Jarmila Peerová
3.12.2012 18:46
I mě je to vaše vyprávění docela blízké.Někdy si také " něco " někam dám a říkám si:" to si budu pamatovat "..a pak se jen divím,že nepamatuji...díky
Zuzana Pivcová
3.12.2012 14:26
To mě, Růženko, moc pobavilo. Je pravda, že já už taky nevím, kam jsem různé věci dala. Vedou brýle. Ty už se ocitly i v květináči, jak, nevím. Naše maminka před námi schovávala vánoční dárky tak dobře, že je pak o vánocích nenašla. Takový zapomenutý dárek objevila jednou až v březnu. No, taky to mělo svůj půvab.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA