Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ IV
Úvodní foto: Jan Zelenka

Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ IV

3. 4. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Já vám všem taky děkuji za shlédnutí a komentáře. Něco ještě určitě bude. Už se na tom pracuje.
Věra Ježková
Děkuji ještě jednou. Jitko, Dopisování bude, ale musí přijít múza. Hlavně ke mně. :-)
Eva Mužíková
Jsem moc ráda " že jste". Vždy se na vaše společné články těším, poslední fotka, kde se i Jenda trochu usmívá je opravdu pohodová.
Jitka Hašková
Velmi hezké jako vždy. Budete pokračovat i v básnickém dialogu?
Dana Kolářová
Není zač. Také se bavím.
Jana Kollinová
Pane Zelenko, ABZ slovník českých synonym je jedním ze zdrojů informací dostupných všem a líbí se mi, že jste zvolili striktní oddělení výrazů řád =pořádek. Ostatně bližší zdůvodnění je ve vašem příspěvku. Pro úplnost cituji pravidla. Řád= vyznamenání, pořádek, uspořádání, systém. Volba je na každém z nás bez ohledu komorní diskuze.
Jan Zelenka
Paní Kollinová, nikde v článku není uvedeno, že řád=pořádek. Já i Věrka to striktně oddělujeme. Myslím, že svůj vztah k jakémusi řádu jsem dostatečně vysvětlil.
Jan Zelenka
Vřelý dík paní Kolářové za jednu hvězdičku. Opět osvědčila svoji xenofobní povahu. Akorát jste nás pobavila.
Jana Kollinová
Zajímají mě literární diskuze sdílené dvojicí literárního obýváku "U mlsné Britney." Jsem pravidelnou virtuální návštěvnicí, bez pozvánky, a tak jsem ve výhodě, že mohu v klidu přemýšlet o diskuzích autorské dvojice. Titul článku "Řád a pořádek" stojí za zamyšlení. Článek prezentují profesně a akademicky erudované osobnosti, v přátelské a srozumitelné rovině vstřícné všem čtenářům i60. Něco však z mého pohledu drhne. Nemám dobrý vztah ke slovu ŘÁD = vyznamenání, pořádek, uspořádání, systém. Pokud bych drze komentovala titul článku, tak dle výše uvedeného řád=pořádek. Jsem v rozpacích a proto jsem ve svém příspěvku použila slovo PRAVIDLO= předpis, zvyklost. Zdá se mi to jednoznačnější. To ovšem neznamená, že moje jednoduchá rovnice je schopna zahrnout všechny nuance původního tématu.
Jan Zelenka
Já také děkuji za vaše příspěvky. Tahle činnost nás baví a bude bavit ještě víc, až budeme moci svobodně jezdit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%