Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Vávrová
5.4.2021 17:11
Prima, Evičko a díky.
Věra Ježková
5.4.2021 16:57
Milá Bertice, to je krása. Děkuju za procházku. :-)
Marie Novotná
5.4.2021 15:54
Nebe jako šmolka a ta holka courá . :-) Hezky jsi to nafotila.
Alena Tollarová
5.4.2021 15:45
U nás v neděli také byl doslova božíhodový den s nebem jako vymalovaným. Prošla jsem se s Tebou po Tvém okolí. Vratislavicemi jsme projížděli loni o prázdninách a říkala jsem si, jak tam máte pěkně. Mám ráda vypíchnuté stromy - solitéry, kterých tu máš několik. Pamatují možná lepší časy věcí, které někdo neváhá dotáhnout a odhodit někam k lesu nebo dokonce až do lesa. To moje hlava nedokáže pochopit. Choď dál a foť všechno zajímavé, co potkáš. Však Ty víš :)
Libuše Křapová
5.4.2021 15:23
Evi, díky za procházku, byla jsem tam s tebou :-) Ale ne, my byli v lese u nás a také jsem hledala a pojmenovávala jarní kytičky. Na jednu jsem si za boha nemohla vzpomenout, až doma jsem si našla , že je to dymnivka. Tu tvou neznámou také neznám :-)
Jana Šenbergerová
5.4.2021 13:57
Krásná komentovaná procházka. Sedím doma, ale musím napsat, že i virtuální je lepší než žádná. Ráda bych si ji s tebou zopakovala, až bude jaro v plném proudu.
Elena Valeriánová
5.4.2021 13:54
Je jen na nás, jak si den uděláme. A pak taky na přátelích, když se s námi podělí o své zážitky, o krásu , kterou viděli, potkali. I když ta krása je zakletá ve starém kufru o matraci nemluvě. Vymýšlím si k ni příběh, takový lidský, zemitý. Jak se na ni kdosi kdysi miloval, přebalovat dítko, a pak ji vyhodil třeba i s tím milým. A nebo to může jen příběh o lidské hlouposti. To bud ono, toto do přírody opravdu nepatří! Evo, užívám si s tebou fotky i popisky, Děkuji.
Marie Seitlová
5.4.2021 13:42
Prošla jsem se s Berticí krásnou krajinou i s komentářem u fotek, děkuji ti.
Zuzana Pivcová
5.4.2021 12:29
Prošla jsem se s Tebou, i když o den později, Snad se tam dnes v těch hezkkých místech nemusíte brodit sněhem. Máš hezké bydlení.
Marie Ženatová
5.4.2021 12:09
Milá Evičko máš skutečně nádherné okolí. Ta lavečka k odpočinku je skutečně lákavá - i já bych v mém okolí takových laveček občas potřebovala víc*
Načíst starší příspěvky