Ilustrační foto: pixabay.com
Ztrácí se mi slova
9. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
12.4.2021 13:38
Hani, nezoufej, nejsi sama, manžel tím trpí též. Ano, působí to trapné okamžiky.
Jiří Libánský
11.4.2021 23:48
Já nedostatkem komunikace netrpím. Přesto zažívám trapné okamžiky, když mi vypadne nějaké slovo. Co slovo, ale i jméno. A je to třeba jméno někoho, s kým jsem v častém styku, nějaký můj dobrý známý. Pak naskočí s naprostou samozřejmostí. Ale těch pár vteřin na to, abych byl za úplného dutohlava, stačí. Pro zajímavost. Teď učím kočku na prahu dospělosti, kdy stále píská jak myš, pořádně dospěle mňoukat. Komunikace musí být.
Marie Doušová
11.4.2021 13:37
Hano, krásně vyjádřená samota. Věřím , že to brzo bude za náma a hovořit si sama pro sebe je někdy docela prospěšné.
Václav Soukup
11.4.2021 10:11
Já se hádám s redaktory TV zpráv. " To víš, že jo, to jsou zase kecy, to není možný " - to jsou
ty slušné výrazy, které mohu zveřejnit. Člověk prostě mluvit musí !
VANDA Blaškovič
11.4.2021 10:00
I když jsem si nyní uvědomila, že pračka se mnou komunikovala již před pandemií, opravdu, nekecám, když na mne poprvé promluvila, zdali ještě budu přidávat prádlo, docela mne to vyděsilo...no, techniku nezastavíme, ale virus zkrotíme, o tom jsem přesvědčená.
VANDA Blaškovič
11.4.2021 09:47
No, Hanko, myslím, pokud nyní mluvíme s mazlíčky, rostlinkami či domácím zařízením je to naprosto normální...horší bude, až nám začnou odpovídat...:)
Soňa Prachfeldová
11.4.2021 08:02
Myslím Hanko že jsme všichni na stejné lodi já to říkám přeplněný disk však ony se slova opět najdou. Nějak ne mluvím nahlas ale v duchu ano když ráno zalévám kytičky podívám se z okna dám občas dohromady i celé věty. Žádný strach.
Dana Puchalská
10.4.2021 18:46
Hani, já si ráda povídám a úplně Tě chápu. Jsme doma sice 2,ale.... dočetla jsem se,že každá kytička lépe prospívá,když se na ní mluví. Neboj,bude to dobrý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA