BLOG:  Ztracená slova
Ilustrační foto: pixabay.com

BLOG: Ztracená slova

12. 4. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Někdy použiji samomluvu, zejména tehdy, když se mi něco nedaří, nebo něco hledám, slůvka najdu, ale neptejte se jaká.
Jindra Hubačová
Moc se mi líbí vtipný příspěvek Jarmilky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Jedna moje známá zase říká "Samomluva je jediná možnost promluvit si s rozumným člověkem".
Jana Šenbergerová
Odjakživa vede mé malé já dialog s Já. Povídám si s vodou, mravenci, květinami, stromy. Na některé otázky dostávám i odpovědi. O slova se nebojím. Nic v tomto vesmíru se nemůže ztratit, nanejvýš zatoulat. Zrovna dnes jsem u oběda pozorovala, kudy všudy se toulají mé myšlenky. Asi také mají boty, ale nikoliv z toulavého telete, ale toulavých kvant. :-) Hezky jsem si početla. Mimochodem, ten hlásek, který k nám občas promlouvá, promlouvá ke každému, jen ho každý neslyší.
Eva Mužíková
Hezká reakce na Hančin článek.
Vlasta Ledlová
Problémem podle odborníků je samomluva až ve chvíli, kdy dotyčná osoba mluví sama se sebou ale neuvědomuje si to.
Jindra Hubačová
Irčo, nevím a v žádném případě to netvrdím, ale četla jsem to v článku o demenci jako jeden z příznaků. Ale znáš to, článek na internetu!
Irena Mertová
Jindro, to snad ne... my jsme si pro sebe povídali i v práci v open space, i mladí to dělali :-)
Jindra Hubačová
Nevím, k samomluve jsem ještě nedospěla, ale ta představa mne děsí. Někde jsem četla, že je to jeden z příznaků demence.
Zuzana Pivcová
Jsme na tom v tomto věku asi dost podobně, ale každý to nedokáže takhle zábavně a celkově pozitivně pojmout. D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%