Jiřina Bohdalová devadesátiletá. Jaký dárek by pro ni byl nejcennější?
Herečka Jiřina Bohdalová slaví devadesátku. FOTO: Poskytnuto TV Prima

Jiřina Bohdalová devadesátiletá. Jaký dárek by pro ni byl nejcennější?

28. 4. 2021

Nezná sebelítost. Váží si přátelství, ale pokud ji někdo zradí, nezapomene na to. Každou těžkou situaci řeší s humorem. A někdy to bylo hodně těžké, protože život jí přinesl krušné chvíle. Ale vše zvládla a teď slaví devadesátku.

herci kultura osobnosti
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Václav Soukup
Nejvíc na paní Jiřince oceňuji její všestranost. Vynikající komička dokázala zahrát skvěle i vážné role. Spolu s Danou Medřickou ji hodnotím jako vůbec nejlepší ! Blahopřeji a vzhůru ke stovce !
Marie Ženatová
I já přeji paní Bohdalové hodně zdraví, neutuchajícího elánu a vitality...*
Svatava Páleníková
Přeji paní Bohdalové především hodně zdraví!
Irena Mertová
Paní Bohdalovou velmi obdivuji, přitom ji však "nemusím". Asi proto, že je jí všude plno. Vzpomínám si, že před asi 20 lety bylo všude plno pana Zedníčka, dělali jsme si s manželem legraci, že na nás vyskočí i z otevřené konzervy.
Naděžda Špásová
Jsem na tom podobně jako Věrka J.. U JB mi vadí její prosazování se sama sebe, skáče lidem do řeči, zkrátka jí fakt nemusím.
Zuzana Pivcová
Od filmu Madla zpívá Evropě, kdy byla malá temperamentní Jiřinka členkou kolektivu dětí, kde se nedala přehlédnout, až do dneška uplynulo neuvěřitelně víc než 80 let. I když je paní Jiřina pojímána především jako komička, předvedla se i v jiných rolích. Film Ucho, o němž se zmiňuje Daniela, byl pro mě i navzdory dvacetileté prodlevě šokující nezapomenutelný zážitek.
Martina Růžičková
Děkuji za pěkný článek. Jubilantce přeji pevné zdraví a další spokojená léta.
Věra Ježková
Dřív jsem ji měla ráda, několik let už ji nemusím - je jí na mě moc. Má štěstí, že je nejspíš dost zdravá a svým založením vitální. Přeji jí ještě hodně spokojených let.
Daniela Řeřichová
Také gratuluji stále mimořádně temperamentní Jiřince k úžasnému jubileu. Pro mne nedoceněná ve filmu Ucho.
Antonín Nebuželský
Přeju paní jiřince hodně dalších let, pokud možno ve zdraví, jen se mi zdá, což není problém paní Bohdalové, že je na obrazovce v jednom kuse. To bude spíš tím, že se v téhle době nic pořádného nenatočilo. Ale třeba taková Fany, to je koncert. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%