Ilustrační foto: Pixabay
Operace Krasnaja igla aneb jak to asi (ne)bude
14. 4. 2021Je pondělí sedmého června a my se vám hlásíme z ruzyňského letiště Václava Havla, pardon, Miloše Zemana. Od časných ranních hodin zde česká delegace vyčkává na přílet speciálu z Moskvy, na jehož palubě je milion dávek vakcíny Sputnik V.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
14.4.2021 21:41
21:18 Pane Sova, to jsme si mnozí mysleli tehdy také o SSSR až do 19. srpna 1968 a tak já po této zkušenosti si dokážu představit to samé od EU, zvláště po ještě horší historické zkušenosti Československa s Německem, než s Ruskem. :) :) :)
Milan Sova
14.4.2021 20:18
13:51 Pane Vrba proti Brežněvovi to přeci jen jednu výhodu má ;-) Když budete chtít vystoupit, tak k vám určitě nepošlou tanky :-)
Jana Šenbergerová
14.4.2021 20:14
Omlouvám se všem dotčeným, že mě článek pobavil. Nemohu si pomoct. Asi máme různý smysl pro humor. Černý humor moc nemusím, ale trefný mi nevadí.
Ján Zábranský
14.4.2021 19:57
Mám námietku. Autorstvo článku by som prisúdil tragicko komickým postavám, ktoré pán Vácha "iba" popísal.
Jitka Caklová
14.4.2021 17:52
Už ve škole jsme říkali, "Ten kdo nejvíc křičí, od toho to fičí." a tady se ukazuje v kom je nejvíc zapšklosti, negativity a zloby i když jde o prd. Články pana Váchy čtu podobně, jako když na Seznamu poslouchám pravidelné "Šťastné pondělky" Jindřicha šídla :-)
VANDA Blaškovič
14.4.2021 16:25
Černý humor a ironii pana Váchy beru. Nejvíc jsem se zasmála u: poslanec ANO Faltýnek, v jehož černém ztraceném diáři se našel lísteček s poznámkou "Sputnik - 50 mil. pro mě" (to je zřejmě chyba, mililitry mají zkratku ml)....jak trefné a smutné pro dnešní okolí prezidenta a Bureše. I když 50 mil. to je pro ně směšná částka.
Irena Mertová
14.4.2021 15:52
Mně se černý humor a satira líbí, skoro se to sem teď bojím napsat... je fakt, že každému nesedne.... ale zasmála jsem se, díky. Trochu jako styl Česká soda... Samozřejmě, že si přejeme všichni zdraví, o tom snad není pochyb. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA