FOTO: autorka článku
Máme, či nemáme?
15. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
15.4.2021 16:47
Vnímám to jako Elena, chodit a dívat se a vždy se něco zajímavého najde. Nadi, hodně zdraví Tobě i manželovi.
Anna Potůčková
15.4.2021 16:38
Nadi, ted jsem se dostala ke Tvému článku a ta voda opravdu vypadá nevábně. Bohužel, myslím že takových potůčků a potoků je u nás více. Vám držím pěsti, ab jste byli oba zdraví a díky za článek
Věra Ježková
15.4.2021 15:43
Naďo, to tedy byla zpropadená anabáze. Přeji ti, manželovi a tvým blízkým hodně zdraví. Hezké fotky. :-)
Jana Šenbergerová
15.4.2021 15:35
To jsem sama zvědavá, co vám to tam teče. U nás už od podzimu mění Černý potok barvu. Nejvíc mě překvapil, když vypadal jako čínská řeka Chuang che, tedy byl žlutý. Za normálních okolností v něm teče křišťálově čistá voda. Teď se na něm pracuje. Často obdivuji neobyčejnost obyčejných věcí. A že jich kolem nás je, to vidím i na tvých fotografiích.
Elena Valeriánová
15.4.2021 14:32
Ta tvoje "voda" v potoce mě fakt vyděsila, to nikomu nevadí, co vám to tam teče? Nejveselejší fotkou jsou ty "malůvky" na zdi pod mostem. Oživily pěkně celou galerii. Mám jednoho známého pana fotografa a ten mě naučil, že fotit se dá za každého počasí a všímavý člověk si vždy najde něco zajímavého. Myslím, že má pravdu. Předávám toto "moudro" dál. Děkuji za procházku.
Zuzana Pivcová
15.4.2021 14:00
Jsou to zmatky, ale hlavně, že si dokážeš všímat zajímavostí kolem sebe, ať je to kdekoliv, a pěkně je zvěčnit.
Marie Seitlová
15.4.2021 13:03
Naďo, přeji ať jste oba fit a můžete do přírody. Dík za fotky, jsou jiné. Také si říkám co vám to teče v potoce ?
Martina Růžičková
15.4.2021 12:47
Je to s těmi testy občas záhadné. Hlavně vám přeji, aby byl váš manžel co nejdříve úplně fit a váš život se mohl vrátit do normálních kolejí. Díky za fajn fotky. Vždycky se najde něco zajímavého nebo hezkého k vyfocení :-).
Eva Mužíková
15.4.2021 12:37
No vida, nový pohled na svět se Ti podařil. Toulej se dál s očima otevřenýma, jen si tu kapuci nedávej moc nízko, aby Ti nic zajímavého neuteklo. Ta černá voda v potoce, co to je?? Holoubci na větvi, i když v tmavém podání mne potěšili.
Libuše Křapová
15.4.2021 12:00
Naďko, tak hlavně ať jste oba zdraví a manžel bez následků po Covidu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA