Vzpomínka na idoly mládí

Vzpomínka na idoly mládí

17. 4. 2021
Můj příběh
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Antonín Nebuželský
Hezky jste to napsala. Já bych chtěl vzpomenout na LVT, kam většina těchhle umělců jezdila. A podle programu i my. To bylo něco, chodit s Matuškou po Zoo, dokonce sem seděl v hotelu Lev, myslím, na obědě a vedle u stolu Dvořák s Bohdalkou. A ty módní přehlídky, já tam měl vyhlídnutou jednu modelku z OP Prostějov, na tu jsem se několik sezón těšil :-) Jó kde jsou ty časy...
Jan Zelenka
Pěkná vzpomínka
Soňa Prachfeldová
Které zpěváky jsem měla ráda, mám ráda pořád i když už nejsou mezi námi. Pěkné vzpomínání.
Eva Kopecká
Milé vzpomenutí, které nás, pamětníky, oslovilo. Co se týče oblíbených herců, zejména zpěváků, spisovatelů....jsem od dětství zásadová. Pokud mě někdo zaujal, oslovil, zůstalo mi to celý život. Řada vrstevníků to měla tak, že ty své favority prostřídávala podle toho, kdo byl na špici. Jenomže, mít nejradši toho momentálně nejoblíbenějšího mi přijde takové....táhnu s davem, nemaje vlastního názoru. Jistě, že uznávám ty, kdo na vrcholu vydrželi dlouho. Ale neznamená to, že mě nemůže oslovit ten, kdo se na něj třeba nedostal. V těch písničkách musí být srdíčko. A u mně je...zhruba těch padesát let. Od prvního stupně základky. Neměnné, stálé. Ano, na několika koncertech jsem byla a užila si je. Byla jsem tedy i na koncertech jiných....to byl kulturní zážitek. Koncerty toho celoživotně mého....to byl nezapomenutelný svátek.
Dana Puchalská
Krásně sepsané vzpomínání. Děkuju.
Jiřina Jindrová
Jako my starší, i dnešní mladí mají svoje idoly. Snad si z nich vezmou jen to dobré. Díky za povídání.
Zuzana Pivcová
Už jsem tu kdysi psala o Karlu Gottovi, kterému jsem v 16 napsala a on mi odpověděl. Mně se líbila Přenosilová, i když ji moc lidí ráno nemělo. Ale to bylo jen krátce na střední škole, pak už mě zpěváci tak nezajímali. Tím spíš, že po osmašedesátém se někteří ztratili a objevili se, jak jsem říkala, "normalizační", kteří se mi vesměs nelíbili.
Růžena Kuželková
Paní Julie myslím,že naši vrstevníci měli své idoly. I já Jaromír Mayer. "Kámošky uctívaly" Gotta,Matušku ale já Jaromíra. Také si ráda poslechnu po letech jeho písníčky.Myslím,že se tady vyjádří dost žen na jejich idoly. Pěkně napsaný příběh.
Daniela Řeřichová
Hezké vzpomínání. Idoly jsem neměla, ale Pavla Nováka a Martu Kubišovou jsem také ráda poslouchala, i Hanu Hegerovou či Nováka Petra.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%