FOTO: Helena Votíková
Jako píchnutí špendlíkem
17. 4. 2021Když oznámili, že se otvírají zoologické zahrady, bylo to, jak když mě píchne špendlíkem anebo jak červený hadr na býka. Takovému stavu se u nás říká mrnění.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
18.4.2021 07:39
To věřím musela to být velká radost konečně se podívat někam co máš Helenko ráda a fotky jsou moc hezké.
Mell Nova
17.4.2021 21:47
Jsem ráda, že zatím všechna zoo vše ustála. Na tu pražskou zoo mám osobně hlavní dvě vzpomínky, první je ze začátku 60l., to jsem tam byla jako ještě jedináček s mými rodiči, pak rok 1980, první rok společného soužití s mou životní láskou.
Alena Tollarová
17.4.2021 20:53
Já myslím, že jak se stýská nám po zvířatech, tak jim se stýská po lidských návštěvnících. Už jsem taky nastartovaná a do zoo se brzy vypravím.
Eva Mužíková
17.4.2021 19:05
Super Helo, krásná nabídka. Syn s rodinou dnes také vyrazili do naší liberecké ZOO. Také tam zajdu, abych je podpořila.
Jana Šenbergerová
17.4.2021 15:28
Díky za krásnou procházku. Fotky se mi moc líbí. Jako by zvířata čekala, až je zase někdo vyfotí. Už se těším, až si zajedeme do olomoucké zahrady.
Anna Potůčková
17.4.2021 13:37
Nejbližší ZOO máme na Lešné a určitě tam letos zavítám. Ale ne za každého počasí, počkám si na nějaký slunečný a teplý víkend.
Naděžda Špásová
17.4.2021 13:19
Helo, to muselo být moc pěkné, hlavní je, že nezakopáváš o lidi. Zvířata se ti povedla, fotky jsou hezké. A hlavně jsi se prošla, koukám, že krokoměr je hodně v módě. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA