FOTO: Alena Velková
Pražáci na výletě
28. 4. 2021Říká se, že všechno zlé je pro něco dobré. Z tohoto úhlu pohledu tedy i pandemie měla nějaká svá pozitiva. Jedním z nich bylo, že jsme postupně zcela propadli podzimní kráse Brd, Křivoklátska a zejména Českého středohoří.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
28.4.2021 19:37
Nic si z toho nedělejte, taky jsem při prvním výstupu na Oblík sešla z cesty a ocitla se v místech, odkud se mi ani nechtělo vracet a klouzala jsem dolů opatrně po zadní části ... a přitom tam vede turistická cesta ze dvou stran. (https://www.i60.cz/clanek/detail/25689/tip-na-vylet-oblik-srdov-a-brnik-v-ceskem-stredohori)
Alena Vávrová
28.4.2021 16:10
Pobavila jsem se a zavzpomínala si na naše "zteče" vzhůru za nosem. Dávno již tomu, už moc let nemám parťáka a v poslední době jsem ráda, když někam vylezu "po cestě a po jazyku". Středohoří aj. horenky, rozhledny, lanovky, hrady ... jó, to bylo něco! A moc ráda o tom čtu. Tak pište a foťte, děkuji.
Elena Valeriánová
28.4.2021 13:22
Tak to je chlap na zabití, ale těch je! S humorem a svižně napsané, dobře se článek čte. Vaše úvodní autorská fotka je moc hezká, budu ráda, když se o fotky podělit s i s námi. A taky se zkuste zapojit do FD, určitě se mezi námi neztratíte.
Zuzana Pivcová
28.4.2021 12:50
Pokračujete ve svém vtipném stylu, to je dobře. Oceňuji i velkou nadsázku, díky.
Naděžda Špásová
28.4.2021 11:50
Dobře napsané, jen mě trochu překvapil ten vůl. Kdyby u toho byly ještě fotky, bylo by to dokonalé. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA