FOTO: Alena Velková
Pražáci na výletě
28. 4. 2021Říká se, že všechno zlé je pro něco dobré. Z tohoto úhlu pohledu tedy i pandemie měla nějaká svá pozitiva. Jedním z nich bylo, že jsme postupně zcela propadli podzimní kráse Brd, Křivoklátska a zejména Českého středohoří.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
29.4.2021 17:12
Berto, díky za podporu, já tam to slovo měla, pak jsem ho vyndala, ale nakonec jsem to tam vrátila, protože nejlépe a asi nejslušněji vystihovalo situaci...kdyby mi v tu chvíli dal někdo podepsat rozvodové papíry, tak bych nezaváhala...:-) můj muž to četl, letos spolu budeme 38 let, tak už mě zná...
Eva Mužíková
29.4.2021 16:27
Aleno, jsem ráda, že mi tento článek neutekl... Vítám Tvůj smysl pro humor a ten " vůl" mne nepohoršil. Já jsem už mnohokrát " porušila pravidla" a myslím si, že většina íčkařů má pro takovéto moje úlety pochopení..Těším se na další vyprávění.. Bertice
Antonín Nebuželský
29.4.2021 13:02
Tak dlouho jsem kolegovi sliboval, že spolu oblezeme " ty kopečky, co jste psala, až mu to přestalo chodit, kvůli zádům. Tak přejdu na kolo, to můžu podle sebe. A ještě uvidíme.
A díky, za pěknou reportáž. Jen jste měli použít to" já su tak šťastné " :-)
Lenka Kočandrlová
29.4.2021 10:28
Chodím na delší trasy vždy s okovanou holí.Pomůže při výstupu i sestupu a ještě je možné se s ní ubránit např. před psem. U nás naštěstí skoro žádní turisté nechodí,občas sem zabloudí nějací na kolech,ale tady končí silnice,tak se obrátí a jedou zpět,mnohdy naštvaní,že si spletli cestu a nevšimli si upozorňující značky.
Věra Ježková
29.4.2021 09:07
České středohoří poznávám od předloňského léta, kdy jsem začala jezdit za Jendou do Litoměřic. Je překrásné a každý výlet, ať pěšky, nebo autem, mě moc potěší.
Soňa Prachfeldová
29.4.2021 08:07
Prima, zasmála jsem se, Oblík je půvabný kopeček, teď obsypaný hlaváčkem jarním. A cesta je pohodlná, jen ji najit nejlépe před výstupem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA