Kouzlo jara, vůní a barev
6. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
6.5.2021 18:47
Libí se mi, jak jsme my - seniorští fotografové - kreativní. Kolik kroků našlapeme, kolikrát se zastavíme jen abychom něco pěkného ulovili. To není koníček, to je vášeň. Soňo, díky za sdílení.
Václav Soukup
6.5.2021 18:28
Je to pro nás velký dar, když můžeme na vnoučata přenést lásku k přírodě, úctu ke starým
lidem a moudrosti, které se nemění ! To je dobře Soňo, že si to užíváte !
Anna Potůčková
6.5.2021 15:22
Nejdříve jsem se mrkla na Tvé krásné fotky a teprve pak si přečetla Tvůj článek. Stejně jako Tvůj vnouček, tak i naše vnučky si v přírodě všímají všeho, co lidé po sobě zanechali a vědí, že takto seto nedělá. Takto to bylo i dnes na procházce. Opět nebyla nouze o PET láhve, plechovky od džusu nebo piva, papírky a dokonce cestou jsme našly i 2 roušky.
Jan Zelenka
6.5.2021 14:39
Soňo, krásně optimistický článek a nádherné fotky. Ženám závidím jejich těšení se na nové oblečení. Toto mne zcela míjí. Dlouhá léta jsem si nic nového nekoupil a to, co mám, mi určitě stačit bude. Raději investuji do nových knih. Ale s optimistickým vstupem do jara s tebou naprosto souzním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA