Kouzlo jara, vůní a barev

Kouzlo jara, vůní a barev

6. 5. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Moc hezký článek a ještě krásnější fotografie. Děkuju.
Elena Valeriánová
Libí se mi, jak jsme my - seniorští fotografové - kreativní. Kolik kroků našlapeme, kolikrát se zastavíme jen abychom něco pěkného ulovili. To není koníček, to je vášeň. Soňo, díky za sdílení.
Václav Soukup
Je to pro nás velký dar, když můžeme na vnoučata přenést lásku k přírodě, úctu ke starým lidem a moudrosti, které se nemění ! To je dobře Soňo, že si to užíváte !
Daniela Řeřichová
Moc hezké rozjímání, děkuji, Soňo.
Jitka Hašková
Díky za hezký článek a krásné fotky.
Marie Seitlová
Soni, pěkné i fotky.
Jana Šenbergerová
Soni, ty umíš potěšit. ♥
Anna Potůčková
Nejdříve jsem se mrkla na Tvé krásné fotky a teprve pak si přečetla Tvůj článek. Stejně jako Tvůj vnouček, tak i naše vnučky si v přírodě všímají všeho, co lidé po sobě zanechali a vědí, že takto seto nedělá. Takto to bylo i dnes na procházce. Opět nebyla nouze o PET láhve, plechovky od džusu nebo piva, papírky a dokonce cestou jsme našly i 2 roušky.
Věra Ježková
Soni, vykouzlila jsi krásný příspěvek. :-)
Jan Zelenka
Soňo, krásně optimistický článek a nádherné fotky. Ženám závidím jejich těšení se na nové oblečení. Toto mne zcela míjí. Dlouhá léta jsem si nic nového nekoupil a to, co mám, mi určitě stačit bude. Raději investuji do nových knih. Ale s optimistickým vstupem do jara s tebou naprosto souzním.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%