FOTO: Pixabay
Z Vesmíru přicházejí znamení
7. 5. 2021Jsou věci mezi nebem a zemí, pro mě jsou to znamení, která mě dovedou k něčemu, o co vůbec neusiluji, a naopak věci, o které usiluji sebevíc, se prostě bez požehnání Vesmíru nedostaví.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
9.5.2021 11:31
No a co jako tím chtěl básník říci. Něco jsem si prožila, lépe řečeno, užila a je mi úplně jedno, čí "kimono" jsem měla na sobě. Pro někoho je důležité, co "plave na povrchu", pro mě je důležitější nitro a to, co tam mám uložené mi nikdo nevezme ♥
VANDA Blaškovič
9.5.2021 07:58
Úsměvná historka. Tak to byla vlastně smůla, že autobus nezastavil někde, na tom ještě správnějším místě, třeba u odpalovací rampy na Bajkonuru..:). Česká republika mohla mít ve vesmíru kosmonauta pod pseudonymem Brouk Pytlík...:). Houstone, máme problém!....:)
Jitka Caklová
9.5.2021 07:02
Já si myslím, že je zbytečné vznášet akademické úvahy nad třicet let starým příběhem, ale budiž :-) Jsem ráda, že mi bylo dopřáno tím "kdejakým hejhulou" být. Není nad to, být ve správnou chvíli na správném místě :-) :-)
Eva Mužíková
8.5.2021 20:20
Já si myslím, že to chtělo hodně odvahy. Podle mne ale vedoucí žamberského oddílu riskoval. Kdyby se nedej Bože Jitce stal nějaký úraz, těžko by vysvětloval její zařazení na poslední chvíli do reprezentačního týmu. Musel to být asi silný zážitek, na který se nezapomíná.
Eva Mužíková
8.5.2021 20:20
Já si myslím, že to chtělo hodně odvahy. Podle mne ale vedoucí žamberského oddílu riskoval. Kdyby se nedej Bože Jitce stal nějaký úraz, těžko by vysvětloval její zařazení na poslední chvíli do reprezentačního týmu. Musel to být asi silný zážitek, na který se nezapomíná.
Jitka Caklová
8.5.2021 16:48
Kdo by nás měl jako posazovat? Nejsem vůdčí typ, takže já ne, ale o sobě si rozhodovat umím. Stejně, jako jsem se uměla rozhodnout před téměř třiceti lety :-)
Martin Vrba
8.5.2021 16:40
Vždyť to říkám – jste mi sympatická – nejste tuctová, ale na raft by nás spolu neposadili, kdo by to řídil? :) :) :)
Jitka Caklová
8.5.2021 16:27
Hezká "chlapská" ješitnost a když to nejde po dobrém, tak to půjde po zlém. Klidně pokračujte :-)
Martin Vrba
8.5.2021 15:47
Pane Bože to jsem nechtěl, vám nějak zaclánět! :) To hned napravíme, naskočte mi na ramena, mám skoro dva metry, nyní Vás nikdo nepřehlédne: „Lidé dobří, na mne se vůbec nekoukejte, věnujte svou pozornost jen a jen paní Caklové!“ – spokojena? :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA