Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-4
všechna fota autor

Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-4

7. 5. 2021
cestování
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Děkuji všem za ohlasy. ještě budou asi tři díly.
Martina Růžičková
Kaňon Cetiny musí být moc krásný :-). Díky za další pokračování cestopisu.
Hana Šimková
Ano, to byla úžasná pohoda.
Alena Velková
Úplně ty serpentiny vidím, já mám naštěstí výhodu, že manžel nedůvěřuje mým řidičským schopnostem, takže jako spolujezdec můžu mít ty oči zavřené :-)
Eva Mužíková
Jendo, také se vždy do Tvého vyprávění začtu a jako bych tu idylku viděla na vlastní oči. Úvodní fotka Tvé ženy je nádherná, musí to být velmi těžké dokázat se vracet ve vzpomínkách....
Soňa Prachfeldová
Natáhla jsem se po vaření a úklidu , jako balzám na mě působí toto čtení. Díky Honzo.
Jan Zelenka
Válení na pláži nás nikdy dlouho nebavilo. Proto jsem se, pane Soukup, učil řeči, abych lidem rozuměl, mohl s nimi mluvit a pokud to šlo, tak jsme všude jezdili autem a poznávali i jiné, než turistické oblasti. Moje žena byla v tomto ohledu skvělým partnerem i řidičem.
Jan Zelenka
I na Dubrovník dojde, paní Šenbergerová. Vyčkejte.
Zuzana Pivcová
Krásné pokračování cestopisu. Kdyby tak bylo nějaké takhle hezké cestování i v přítomnosti!!
Jana Šenbergerová
Pro mě i text v modrém dává tušit, jak moc máte moře a Chorvatsko rád. V Omiši jsem nebyla, nejdále snad v Zadaru. Kdysi byl mým snem Dubrovník, ale tam už se určitě nevypravím. Našla jsem jiná zajímavá místa.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%