Foto: Hana Rypáčková
Eliška
10. 2. 2022Celý rok jsem žila sama bez psa. Začala jsem se zajímat o útulky a dočasné péče. Chtěla jsem poskytnout domov nějakému chlupáči. Zavíraly se množírny a na Facebooku bylo nabízeno mnoho týraných a zanedbaných psů. Jasně, že jsem se zaměřila na pudlíky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
10.2.2022 18:37
Hani, většina íčkařů už zná osobně Tebe a po loňském setkání i Elišku. Je to naše další íčkařka a přeji vám oběma hodně krásných a milých chvilek, které spolu denodenně prožíváte.
Marcela Pivcová
10.2.2022 18:18
Hano, chtěla bych Vám říci slova největšího uznání, jaká jen se mi pro Váš čin podaří najít. Dát svou velkou lásku dosud nešťastnému zvířátku je rovné obdobným způsobem pomoci člověku. Eliška Vám dává štěstí stejnou měrou jako Vy jí. Budu Vám oběma přát mnoho krásných společných chvil - v ještě hodně dlouhém čase.
Jana Jurečková
10.2.2022 18:14
Připomíná mi lidský příběh. I zvířátka mají duši! Tolik touží, aby je měl někdo rád. Chtějí mít svůj domov. Jestli mě dnes něco potěšilo, tak to byl tento příběh. Hodně štěstí Eliško!
Jitka Chodorová
10.2.2022 16:44
Hani, hodně štěstí Tobě i Elišce, je to krásný pejsek, tak si spolu užívejte ještě dlouho váš společný život.
Elena Valeriánová
10.2.2022 15:26
Eliška je krásná a roztomilá. Rozuměla by si s naším Rexem, to je taky útěkář. Hani, přeji vám oběma ať jste spolu ještě hodně dlouho a užíváte si vzájemnou pospolitost. Hodně zdraví, děvčata.
Hana Rypáčková
10.2.2022 15:26
Děkujeme za slovíčka. Teď jsme přišly z vycházky pro obě tak prospěšné...
Granda Nekonata
10.2.2022 14:18
zaplaťbůh, že jsou ještě lidi jako vy. Přeju vám oběma, ať jste spolu ještě straaašně dlouho :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA