Foto: Hana Rypáčková
Eliška
10. 2. 2022Celý rok jsem žila sama bez psa. Začala jsem se zajímat o útulky a dočasné péče. Chtěla jsem poskytnout domov nějakému chlupáči. Zavíraly se množírny a na Facebooku bylo nabízeno mnoho týraných a zanedbaných psů. Jasně, že jsem se zaměřila na pudlíky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hrůšová
11.2.2022 09:50
Toto je jeden z nejkrásnějších příspěvků, které jsem tu četla. Postarat se o bezmocné a
nemocné zvíře dokáží jen ti nejlepší, nejstatečnější a s nejvyšším morálním kreditem.
Hluboce se před Vámi skláním, fandím Vám, přeji Vám i Elišce mnoho krásných společně strávených chvil a samozřejmě zdraví. Obohatila jste život psí i lidský. Sama chovám v bytě kočičku Berettku, ale ta je z chovu, a zatím celkem zdravá. Přála bych si mít takové lidské kvality jako Vy. Ještě jednou hodně štěstí, zdraví a radosti Elišce i Vám.
Zdenka Jírová
11.2.2022 01:15
Je krásné, že jste se nenechala odradit a vaše přání se nakonec splnilo. Já zase chovám už poněkolikáté takové kočičky. Z útulku nebo od teď poslední mám krásnou kočku , která byla nechtěným dárkem. Bez zvířátka bych nemohla žít, mám je celý život. Zejména nyní, kdy jsem už sama v důchodu, jsem ráda za svou kočičí společnost.
Soňa Prachfeldová
10.2.2022 22:56
Krásné vzájemné obohacení zivota lidského i psího. Přeji ti Hanko abys s Eliškou strávila dlohatanskou šťastnou životní etapu. Máme také kastrovanou fenecku z útulku Sašu, takový mišmaš ,myslela jsem, že neumí ani štěkat, ale jak rozvázala a je to náramně radostný pejsek, nesmírně vděčný a poslušný.
Hana Rypáčková
10.2.2022 22:25
Díky. No, Elišce jsem to pošeptala do ouška, je to havanský psík, ale to se neví, jestli kříženáček. Aby nezpychla, že je teď tak známá...
Jarmila Komberec Jakubcová
10.2.2022 21:18
Elišce to moc sluší. Máme na domečku podobného pejska /fenečku Sofinku/ a snacha říká, že je to boloňáček.
Eva Mužíková
10.2.2022 20:55
Hani, jsem moc ráda, že jsi tento článek napsala. Jelikož jsem od začátku s Tebou prožívala každé pro a proti, které nakonec rozhodlo pro adopci Elišky, sleduji i nadále vaše cesty. Raduji se z každého Eliščina pokroku a z toho, že se i Tvůj život opět obohatil o spoustu radosti který prožíváš s tímto tvorečkem. Smekám před Tebou a opravdu to nejsou jen planá slova. Kéž by bylo takových lidí jako jsi Ty více.
Margita Melegova
10.2.2022 20:53
Na te fotce se Eliska ohlizi stylem slapej nebo utecu, uzivejte si spolecne chvile k radosti obou.
Marie Seitlová
10.2.2022 20:31
Elišku potkalo velké štěstí v podobě Hanky, je vám spolu krásně a jste správná dvojka. Jsem ráda, že jsem Elišku poznala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA