Ilustrační foto: Ingimage
Život seniorů: zapojte se do průzkumu
13. 5. 2021Chcete se stát součástí několikatisícové skupiny seniorů, kteří v anonymním dotazníku napíšou výzkumníkům, jak žijí, co dělají a jak vidí sami sebe? Nebude to o covidu ani o politice, bude to o vašem životě. Vyplněním dotazníku přispějete také k ovlivnění názorů mladších spoluobčanů na nás seniory.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
14.5.2021 09:48
Vyplnila jsem dotazník, ale někde bych volila jinou odpověď, než je v zadání.
Oldřich Čepelka
14.5.2021 08:25
Pane Dostale, když mi pošlete mail na projekty@tima-liberec.cz, rád vás ve stručnosti seznámím s koncepcí dotazníku a také s řešením, které vám asi připadá "páté přes deváte". Nejde ani tak o tvar, ten je standardní, jako spíš o volbu, formulaci a pořadí otázek a řadu dalších věcí. Poslal bych vám i pár hypotéz, které tím ověřujeme a když mi řeknete svou hlavní kvalifikaci, tak se tomu přizpůsobím, abych vám v tom nedělal větší zmatek. Opravdu klidně mi napište.
Jiří Tesař Ing
14.5.2021 07:57
U některých otázek mi chybí možnost: nerelevantní či podobná ,určující,že mi vyhovuje jiná odpověď než se nabízí.
Jiří Dostal
14.5.2021 07:25
Budiž lepší světlo promovaného matematika, když už to o něm víme; vylepšený profil
respondentů je na ho...dně málo, když dotazník je úhrnem beztvarý až rozvařený,
nevím, co by si výzkumník počal s mými odpověďmi. Přeji zdraví, zdar a štěstí. :-)
Anna Potůčková
14.5.2021 06:28
Vyplním, odešlu jen co dnes dojedu od lékaře. Přišla jsem na článek až nyní.
Oldřich Čepelka
13.5.2021 23:25
Mockrát všem díky. Další íčkaři snad ještě budou pokračovat. Souhlasím, je to dlouhé, ano, "příznivější světlo" nevadí, počítám s tím. A hlavní dobrá zpráva: během několikka hodin vyplnilo dotazník 510 lidí, naprostá většina z i60, jinam jsem to ani nedával, zatím. Chtěl jsem znát tu sílu i60.cz. Blahopřeji i Honzovi Raškovi, že je tu taková sledovanost a ochota.
Jaroslav Kolín
13.5.2021 21:33
Zajímavé, vyplnil jsem a odeslal. Jako promovaný matematik - statistik jsem si dotazník se zájmem prohlédl a snažil se odhalit křížové kontroly. Mám tak trochu obavy, že někteří respondenti se budou snažit vykreslit se v příznivějším světle. Přeji vaší práci zdar a jsem zvědav na výsledky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA