Foto autorka
Fotoreportáž: Výlet do Terezína
16. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
17.5.2021 18:14
Nadi dík za hezký článek článek o Terezíně. Moji oba rodiče a jejich blízcí odtud byli Němci posláni na podzim roku 1943 do vyhlazovacího tábora Osvětim.
Dana Puchalská
17.5.2021 15:36
Okolo Terezína jsme často jezdili k přátelům na chalupu. Ale nikdy jsem tam z osobních důvodů nebyla. A proto Ti Nad'o děkuju za zajímavé fotografie.
Anna Potůčková
17.5.2021 15:02
Nadi krásné fotky. Terezín jsem zatím nenavštívila, ale moc ráda bych se tam někdy podívala. Zejména kvůli historickým událostem
Alena Vávrová
17.5.2021 14:08
Tak to sis opravdu pofotila, viď, Naďo. Je toho tam skutečně hodně k vidění. V Terezíně jsem byla asi dvakrát a jsou to velmi tíživé vzpomínky.
Zuzana Pivcová
17.5.2021 13:54
V Terezíně jsem byla v 90. letech asi třikrát na mezinárodní konferenci historiků a pak v Malé pevnosti jako řadová návštěvnice. Těžko se mi o tom víc píše.
Věra Ježková
17.5.2021 10:52
V Terezíně jsme byli kdysi se školou. Od té doby, co jezdím za Jendou, jím projíždím. Pokaždé se dívám na nesmírně působivou pevnost a krásnou Ohři. :-)
Elena Valeriánová
17.5.2021 10:39
Smutné místo, přesto děkuji za fotografické přiblížení. Jen ať se podobné hrůzy už nikdy neopakují. Mám ráda radost v životě, ale je mi jasné, že i smutné vzpomínky a paměti k životu patří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA