Foto: autorka
Moje malá pěstitelská radost
21. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
10.7.2021 15:11
Děvčata snědla jsem už pět hrášků. Muškáty kvetou nádherně , ale chtělo by to hezčí místo. Také jsem ještě zasadila 2brambory a 1 okurku.
Olga Štolbová
10.7.2021 11:01
Ahoj Hani, jsi hrdinka, že jsi to nevzdala a přeju ať to kvete a dělá radost. ♥
Alena Tollarová
23.5.2021 08:35
Těším se na další fotky, až muškáty pořádně rozkvetou bude to paráda. Taky na hrášek jsem zvědavá, jaké udělá lusky. Držím palce!
Martina Růžičková
22.5.2021 09:11
Držím tomu vašemu koutku zeleně (života), aby se mu dařilo a potěšil oko každého, kdo půjde kolem.
Marie Faldynová
21.5.2021 17:17
Loni jsem kamarádce zalévala zahrádku, když byli na dovolené. Přímo v pytli se substrátem úspěšně pěstovala dýně a rostly jako o závod. Možná by to byl typ na balkon nebo někam, kde není moc dobrá zem.
Dana Puchalská
21.5.2021 16:26
Hani,jsi neúnavná optimisticky naladěná zahradnice. I já Ti držím nejen palce,ale i pěsti,aby to letos vyšlo. Kdybys viděla,jak je mám modré,pochopila bys. :-) :-) :-)
Soňa Prachfeldová
21.5.2021 16:25
Chválím Hanko v kombinaci s těmi oprýskanými zdmi je to zvláštně hezké. Tak ať to krásně kvete a roste.
Jana Šenbergerová
21.5.2021 15:15
Hanko, tvou snahu zkrášlit ten zasmušilý koutek docela chápu a držím pěsti, ať se všechno hezky rozrůstá a kvete.
Libuše Křapová
21.5.2021 11:02
Hani, moc ti to pěstování přeji :-) Když jsem ale viděla to zákoutí, zamyslela jsem se nad uvažováním lidí, kterým tak moc vadilo, když jsi ho chtěla smysluplně využít už loni. Nejen kytičky, ale i ty brambory by mu daly smysl.
Eva Mužíková
21.5.2021 09:51
Hani, sdílím Tvé pěstitelské nadšení s Tebou. Snad to tentokrát vyjde...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA