Naděžda Špásová
24.5.2021 13:20
Hanko, prudičů přibývá a bohužel i tady. Litovat je to poslední, co bych pro prudiče udělala, je jen jedna věc, kterou můžeme pro takového člověka udělat. Poslat ho slušně řečeno do pryč a když to nepůjde, tak i neslušně. Ale vzhledem k tomu, že prudiči jsou splachovací, tak výsledek nelze předvídat.
Zuzana Pivcová
24.5.2021 13:20
Přemýšlím, jak se takoví lidé nazývali dříve, protože to "prudit, prudič, vopruzovat" jsou až pojmy současné. Ale ono je to vlastně nedůležité. Každý má jinou povahu a každému udělá radost něco jiného, a to mnohdy bez ohledu na ostatní.
Hana Šimková
24.5.2021 12:18
To Jitko nejsi, protože to prudič nikdy nepřizná.
Jitka Caklová
24.5.2021 11:26
Aničko a já si pořád říkám, proč jsem zdravá a ono je to zřejmě tím, že jsem prudič :-) :-) :-)
Hana Šimková
24.5.2021 11:25
Jitko názor se unést dá, ale ne od prudiče. Prudič žádné jiné názory neuznává a hlavně chce toho druhého naštvat. Z toho má vlastně radost největší.
ivana kosťunová
24.5.2021 11:24
Ke chvále tvé knížky se připojuji- kudy chodím, tudy chválím :))
Anna Potůčková
24.5.2021 11:19
Krátký, ale výstižný článek. Prostě jsou lidé, kteří kdyby neprudili by byli zřejmě nemocní
Jitka Caklová
24.5.2021 11:02
V tomto "malém rybníčku" je to, ne hřebíček, ale přímo hřebík trefený na hlavu :-) :-). Toto píši s vědomím, že i já jsem prudičem. Člověk, který neuzná, že názor druhého jen proto že s ním nesouzní, může být pravdou, má problém. Rozdílnost názorů je naprosto normální jev a i kdybych kvůli prudičovi utekla na druhý "konec světa", tak tam bude zaručeně jiný prudič, protože prudiče si vytvářím ve své hlavě. Nebudu házet vinu na někoho jiného jen proto, že nedokáži unést jeho názor.
Hana Šimková
24.5.2021 10:25
Janičko, já moc děkuji za tvoji chválu a jsem moc ráda, že ti pomáhá v léčení .Brzy se uzdrav.
Jana Šenbergerová
24.5.2021 10:17
Zdravím, Hanko. Zrovna jsem ráno přemýšlela, kam tě mám pochválit za tvou povedenou knížku Jak se stáří někdy tváří, a ty mi dáš takovou příležitost napsat to teď a tady. Díky za ni! Zpříjemňuje mi chvíle, které mi kazí angína. Přestože mi moc do smíchu není, při čtení se chechtám. A k těm prudičům: Také to někdy umím, ale snažím se, aby to nebylo moc. Přeji ti krásné dny v pohodě a bez prudičů.
Načíst starší příspěvky